Wiesz co? Chyba powinnaś się zdecydować na jeden , swój? Troszkę to dezorientujące, zwłaszcza, że wpisy podwójne Widzę, że tobie się też mylą bo np ten tutaj to akurat ten drugi , o którym piszesz - czyli olifen
To chyba ten jest jako właściwyna forum - koty - ???
Masz rację mi się już one mylą, ale ja nie zakładalam żadnego. Tylko jeden przeze mnie "niby napisany" jako jasia0245 ale zrobiła go Olafen. Wróci p.Ola z wojaży wakacyjnych i wtedy chyba to uporządkuje.
Wróciłam z wojaży, i mam 5 nowych kotków do rozdania. Kotki śliczne, malutkie, tylko jeden ma imię, reszta później otrzyma swoje Myślałam, że może Ewa z Olsztyna coś o Effuni napisze, ale wiadomości brak
Moja Citka nie schudła, i nie wiem, jaką dietę już jej zastosować?
Jedną koteczkę czarnulkę oddałam z parkingu na wieś a tu za parę dni patrzę wędruje druga koteczka prawie taka sama czarna z czwórka przychówku, trzy kociaki czarne i jeden bury. Śliczne są i znowu mamy kogo karmić. Zamiast jednego teraz mamy pięć sztuk. Komu?? Komu??
Zapomniałam dopisać - Czarnulka z parkingu wcześniej uciekła do stodoły , ona jest bardzo oswojona. Teraz już od paru dni sama otwiera sobie drzwi od domu i kiedy chce przychodzi do dzieci. Ponadto czuje się wolna i z tego bardzo się cieszę. Ta nowa z przychówkiem jest bardzo dzika a maluchy zwiewają gdzie pieprz rośnie.
No to problem. Gdy kotki są oswojone łatwiej jest. Te kotki na działce u mojej mamy takie trochę dzikuski się robią, ale gdy przyjechałam pozwalały się brać na ręce i bawiły ze mną. Potem dostały infekcję oczków i dostały na to antybiotyk, do tego dałyśmy im na siłę leki na odrobaczenie i teraz uciekają, gdzie pieprz rośnie.
Ich matka jest straszna dzikuska. Nigdy nie miałam szczęścia ujrzeć jej w całej okazałości. Przynosi kotkom jakieś gołębie, nornice. Już boimy się, że gołębiarze sidła na nią zastawią i zabiją. Ale nie ma na nią sposobu. Jedzenia dostają masę. Głodne na pewno nie chodzą, a po posiłku ulubione zajęcie kotków na działce, wygrzebywanie nornic. Na szczęście moja mama nie używa trutek przeciw nornicom
Kasiu, Ciebie też bardzo serdecznie witam na tym wąteczku Muszę je z aparatu zgrać na komputer, potem wszystkie zmniejszyć rozmiary, a wtedy je dam na miau.
Ostatnio edytowano Pt sie 12, 2011 19:02 przez olafen, łącznie edytowano 1 raz