MALEŃSTWA NIE PRZEŻYJĄ BEZ DT! już jest DT - szukamy DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2011 19:31 Re: MALEŃSTWA NIE PRZEŻYJĄ BEZ DT! już jest DT - szukamy DS!!!

Dzisiaj po pracy pobiegłam do lecznicy - a tam już pusto... 8O :ok:

Maleńkie dziewczynki zostały zabrane na DT do domu przez jedną z dziewczyn, pracujących w recepcji lecznicy :piwa: . Rzeczywiście same już podobno jedzą i załatwiają się - w tej sytuacji p. Karolina i jej rodzina są w stanie zapewnić maluszkom opiekę w domu do czasu znalezienia im jak najlepszych DS.

Podziękowałam już Almetce bardzo za chęć pomocy w uratowaniu małych :1luvu: - mam nadzieję, że inne kociaste pod jej skrzydłami znajdą swoją szansę na przetrwanie! :ok: :ok: :ok:

Założę malutkim dziewczynkom jutro pierwsze ogłoszenia (bo z domu raczej nie dam rady przy tym moim internecie :roll: ) - ale i tak co najmniej 2-3 tygodnie będą na pewno jeszcze w DT, bo na razie są za maleńkie, żeby je oddać. No chyba, że trafiłby się super doświadczony i sprawdzony koci dom!!! :ok: :ok: :ok:

A oto gwiazdy, o których od paru dni piszę:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw lip 07, 2011 21:24 Re: MALEŃSTWA NIE PRZEŻYJĄ BEZ DT! już jest DT - szukamy DS!!!

Jakie one są śliczne...!

Temu jednemu to się pysio nie zamyka? :D...
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lip 08, 2011 16:35 Re: MALEŃSTWA NIE PRZEŻYJĄ BEZ DT! już jest DT - szukamy DS!!!

vega-czy to te maluchy o które mnie pytałaś :?: :D

cieszę się bardzo że im się tak poszcześciło :D :kotek: :kotek: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia]