DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 04, 2011 17:27 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp pilnie potrzebny

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lip 04, 2011 20:07 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp pilnie potrzebny

Może Berenika już coś wie :?: :roll:
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Pon lip 04, 2011 22:35 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp pilnie potrzebny

Nic nie wiem :( pani narazie się nie odezwała.

Jutro wybieram się do sarny, myślę, zeby może wziąć koty do weta na przegląd, szczepienia by im trzeba porobić.
Anka-kocianka

Berenika

Od: Nie sie 20, 2006 19:30

Post » Śro lip 06, 2011 10:13 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp pilnie potrzebny

Lucky i Ruduś najpóźniej do niedzieli 10 lipca powinny znaleźć domy!
Przeklejam post Bereniki z dzisiaj:
Berenika pisze:Sarna dzisiaj przysłała mi wiadomość, że czwartek odpada, więc czas jest do poniedziałku.
Wczoraj załatwiłam z kotami szczepienia p. wirusówkom, wściekliźnie, odrobaczenie i dostały Frontlina. Zamówiłam karmę dla Rudiego - w czwartek do odbioru, razem z książeczkami zdrowia, ale odbiorę w piątek, bo w czwartek nie dam rady.

Dochodząca opieka nad kotami chyba nie wchodzi w grę jak sarna pojedzie do szpitala - może na mnie by sięrodzina zgodziła, żeby mi dać klucze, ale ja tam mogę zaglądać 2, góra 3 razy w tygodniu, późniejszym popołudniem.

Widzę w tej chwili dwie możliwości, jeśli żaden cud się nie zdarzy do poniedziałku:
1. Koty wyjadą do Ołoboku, do tej siostry, któa mieszka z na ojcowiźnie, tam gdzie są te psy killery. Koty tam już bywały, ale nikt ich tam nie będzie specjalne chołubił i jak wyjdą na dwór, to będą zagrożóne.
2. Czekam na odpowiedź od Olamakota - oni pierwsi skontaktowali się ze mną po rozesłanym z forum mailingu i zaproponowali pomoc. Czekam na szczegóły. Ale jakiekolwiek by nie zaproponowali warunki, to jest opcja związana z kosztami. A sarna teraz każdy grosz liczy w związku ze swoim leczeniem... No i gdyby koty miały jechac do hotelu, to będzie potrzebny transport z Ostrowa do Skierniewic....

Weci powiadomieni, ogłoszenie z kontaktem zostawione, czekam na cud :modlitwa:
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Czw lip 07, 2011 8:15 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp pilnie potrzebny

Wiecie - cuda się jednak zdarzają, dzięki determinacji szukających i dobrym ludziom, którzy się znajdują :)
Zgłosił się DT dla kotków, w którym będą mogły bezpiecznie i spokojnie poczekać na rozwój wydarzeń. Teraz ich pani może spokojnie zadbać o swoje zdrowie, to jest najważniejsze. A potem się zobaczy - dla kocurka pewnie będziemy nadal szukać DS, ale Kicia może będzie mogła wrócić... No zobaczymy. W każdym razie trzymajcie kciuki!

Jak zakończę rozmowy z DT - napiszę :)
Anka-kocianka

Berenika

Post » Czw lip 07, 2011 13:11 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp pilnie potrzebny

Super:)
Trochę mniej stresu póki co.
Żeby sie tylko wszystko udało to co planujesz.
Trzymam kciuki.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lip 07, 2011 13:25 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

Udało się :)
W sobotę zawiozę kotki do DT w Kaliszu - zaoferowała go nasza forumowa koleżanka z mrumru.eu :1luvu: Tam kociaki mogą spokojnie poczekac na rozwój sytuacji i nowe domy lub powrót do pańci, jak dojdzie do siebie :)
Anka-kocianka

Berenika

Post » Czw lip 07, 2011 17:07 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

Ale super wieści !!!!!!!! Strasznie sie cieszę!!!!!! :piwa:
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Pt lip 08, 2011 15:16 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

no niestety, radość była przedwczesna... Z powodu choroby własnej koteczki DT się wycofał... :(
Ale kombinuję dalej :)
Anka-kocianka

Berenika

Post » Pt lip 08, 2011 20:10 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

:cry: :cry: :cry: :cry: no i co będzie ??????
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Pt lip 08, 2011 20:55 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

Dla Rudiego kroi się domek w Poznaniu :) Zweryfikowałam go jużprzez fundację, z której ma 2 kotki i wydaje się OK. Jesli się zdecyduje, to bedę nagrywała transport :kotek:
Anka-kocianka

Berenika

Post » Pt lip 08, 2011 21:23 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

Kciuki za cud :ok: :ok: :ok:
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Sob lip 09, 2011 19:32 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

Poszukuję kontaktu z użytkownikiem maurycjusz czy ktoś może mi pomóc?
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Nie lip 10, 2011 12:59 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

Ruduś być może ma dom, jednak dziesięcioletnia Lucky - nie :cry:
To kotka, która przez część swego życia była kotką "nadworną", ale umie dostosować się do przebywania tylko w mieszkaniu. Jednak ze względu na jej wiek, przydałby się dom bez młodych kotów i psów.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Pon lip 11, 2011 7:19 Re: DT w okolicach Ostrowa Wlp, pilnie kciuki potrzebne:)

Rudi jutro jedzie do Poznania, do nowego domu, który już przebiera nóżkami w oczekiwaniu :) :1luvu:
Anka-kocianka

Berenika

[poprzednia][następna]