Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
qlkaaa pisze:Witam, z tej strony córka Fredzioliny.
Przybywam z kilkoma fotami, ponieważ nasz internet padł i tymczasowo nie mamy do niego dostępu.
Mini mruczuski mają się wyśmienicie.
Przybrały na wadze teraz ważą 138 ( ten bardziej bury) i 138( ten drugi bardziej biały).
Starszaki trochę je gniotą ale te nie dają się i mocno trzymają się cyca.
Mamusia o nie dba jak nikt! Nosi je w pyszczku jak na prawdziwą mamkę przystało, szczególnie jak za drzwiami słyszy bądź też czuje nasze mruczusy, które mężnie warują pod drzwiami.
A oto zdjęcia:
Fredziolina pisze:Witajcie po przerwie
Glutki rosną i pięknie przybierają na wadze.
Dzisiaj rano oba ważyły po 162 g![]()
Białasik ma zaschnięta pępowinkę, Buremu już odpadła.
Wczoraj mieliśmy burzę z piorunami.
Mamuśka przez cały wieczór do późnej nocy z kartonu nie wychodziła, wiec szkrabiki podjadły.
Straszaki zaczynają wyskakiwać z kartonu, a wtedy mama wybiega za nimi i kontroluje ich zabawy, gada i gada do nich.
One tak mogą bezustannie. Natomiast glutki potrzebują częściej być przy mamie, wiec spacyfikowałam straszaki. Podwyższyłam kartonik tak by starszaki nie wyskakiwały z niego, a mamusia mogła spokojnie karmić maluchy.
Thorkatt![]()
Wysyłam pw.
Thorkatt pisze:Fredziolina pisze:Witajcie po przerwie
Glutki rosną i pięknie przybierają na wadze.
Dzisiaj rano oba ważyły po 162 g![]()
Białasik ma zaschnięta pępowinkę, Buremu już odpadła.
Wczoraj mieliśmy burzę z piorunami.
Mamuśka przez cały wieczór do późnej nocy z kartonu nie wychodziła, wiec szkrabiki podjadły.
Straszaki zaczynają wyskakiwać z kartonu, a wtedy mama wybiega za nimi i kontroluje ich zabawy, gada i gada do nich.
One tak mogą bezustannie. Natomiast glutki potrzebują częściej być przy mamie, wiec spacyfikowałam straszaki. Podwyższyłam kartonik tak by starszaki nie wyskakiwały z niego, a mamusia mogła spokojnie karmić maluchy.
Thorkatt![]()
Wysyłam pw.
+ Wima
Fredziolina pisze:Starszaki waza po ok 600 gram, młodziki po ok. 174 g
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 63 gości