Jeszcze Wam tylko powiem, ze jak pokazywalismy to mieszkanie ludziom zainteresowanym kupnem malo kto chcial kupic mieszkanie, za to prawie kazdy chcial kupic kota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona pisze:a ja szukam takich drzwiczek, które montuje sie w miejsce kratki w wc, zeby mozna było zamknąć drzwi od kibelka, które sa vis a vis drzwi wyjściowych i troche głupio otwierac drzwi z widokiem na sedes.
Raz widziałam takie w budce zoologicznej na bazarku na Zamienieckiej, ale nie miałam przy sobie 120 zł, a potem juz nigdzie.
Pomocy!
Estraven pisze:Aaa... To on jeszcze dodatkową publiczność sobie w ten sposób załatwił... Spryciarz...
Iwona pisze:dzieki. Poluje na te drzwiczki juz ponad rok.
Daga pisze:Jestem nienormalna???
Padme pisze:Hihihi, zapomniałaś jeszcze o atakach niejedzenia, goleniu kwiatków i odkurzaniu wszystkiego, co się pod nos nawinie. Ale to wszystko mamy również przy dzieciach i chłopach. Tyle że przy kocie tak łatwo nie zbankrutujesz... Ostatnio mój Młody zażyczył sobie Nimbusa 2000 za 179 PLN-ów. Stary chce szlifierkę za 500... To Kota naprawdę przy tym to pikuś... a jaka słodziutka za darmo!
Oskar pisze:Zmieniac mieszkanie ze wzgledu na kota to juz chyba lekka przesada...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol i 395 gości