Wielkie dzięki za takie serdeczne przyjęcie! Ha! Czyli amatorów-obserwatorów awioniki pokojowej jest więcej!

W takim razie będę informował na bieżąco o postępach w pięciu się w kolejnych poziomach wiedzy o grawitacji...
Tymczasem:
Pracę udało mi się skończyć na czas. Z czego jestem tak zdumiony jak niewyspany. I zamiast przybić piątala z Morfeuszem siedzę i czytam.
Merlin mi przesłał
taką jedną sympatyczną książkę o kotach i teraz ją męczę. No, albumowe wydanie to na pewno nie jest, ale wydaje się być całkiem sensownym poradnikiem. Mnie, w każdym bądź niedoświadczonym razie, bardzo się podoba

(Zuzanna Stromenger,
Koty i kotki. Być kotem...).
No więc czytam i zaglądam w różne miejsca sieci i mam kilka pytań. No i jest takie jedno z którym jakoś nie mogę sobie dać rady sam. Nie chciałbym zakładać nowego wątku a też i tak naprawdę nie wiem czego konkretnie szukam. Chodzi mi o Rasowe Związki Kocie. SHKRP i PZF w sensie.
Pytanie brzmi: czy one się różnią czymkolwiek oprócz konieczności wystawiania kota w jednym z nich?
Misja jest mi i znana, i zrozumiana. Różnorodność także jest super. Ale nie widzę różnic aż tak uzasadniających powstanie dwóch aż tak (dla mnie) podobnych organizaji. Niech ktoś mądrzejszy mi to wytłumaczy...
Z ostatniej chwili: Kota według wszystkich kocich gwiazd stanie się moją panią w piątek! Jestem cierpliwy, jestem cierpliwy, jest.....
MIAU!,