Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 14, 2011 21:13 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

aga&2 pisze:No nie mów, że cyt "atakujesz i gryziesz Kretka" 8O :ryk:

oj tam, czasem mi się zdarza, ale ciiiiiiii... :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Śro cze 15, 2011 20:38 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Co u Kidy?Jak się miewa bezoczka?
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Czw cze 16, 2011 7:22 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Kida właśnie jest po pierwszym śniadaniu. włączyło jej się ADHD i: lata po mieszkaniu jakby miała torpedę w doopce, robi dziwne wyskoki - chyba się Małysza za dużo naoglądała, gania i zaczepowywuje Kretka... :mrgreen:
ooo Kretek właśnie zwiał od niej :mrgreen:

mam tylko dzikie wrażenie, że Kida coś chyba słabiej widzi na to jedno oczko... nie widzi czasem jedzenia w miseczce. znaczy się zostawia je. ale gdy zbiorę resztki i podam jej na ręcę, to aż wylizuje... chyba trza do weta się udać 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw cze 16, 2011 12:50 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

lusesita pisze:Kida właśnie jest po pierwszym śniadaniu. włączyło jej się ADHD i: lata po mieszkaniu jakby miała torpedę w doopce, robi dziwne wyskoki - chyba się Małysza za dużo naoglądała, gania i zaczepowywuje Kretka... :mrgreen:
ooo Kretek właśnie zwiał od niej :mrgreen:

mam tylko dzikie wrażenie, że Kida coś chyba słabiej widzi na to jedno oczko... nie widzi czasem jedzenia w miseczce. znaczy się zostawia je. ale gdy zbiorę resztki i podam jej na ręcę, to aż wylizuje... chyba trza do weta się udać 8)

A może lubi być karmiona z ręki? Może troszkę nadużywa Twojej dobroci ;)

gagga

Od: Pon cze 21, 2010 10:42

Post » Sob cze 18, 2011 6:59 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

nie sądzę... mój miły mąż też zauważył, że Kidka nie zawsze widzi jedzenie... ale może to przez ciemną kuchnię??? będę stawiała miseczkę w jaśniejsze miejsce i zobaczymy :)

wlaśnie Kida gania i atakuje Kretka, a ten ucieka gdzie pieprz rośnie :twisted: zdziwiłybyście się, jaki wulkan energii jest zamknięty w tej małej kocie :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Sob cze 18, 2011 7:45 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Ależ ona u was wypiękniała. 8O
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob cze 18, 2011 7:50 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

dziękujemy pięknie - staramy się baaaardzo :D
szkoda, że nie możecie zobaczyć jej "na żywo" - jest jeszcze piękniejsza niż na zdjęciach :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Nie cze 19, 2011 9:22 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

Kidziula, dzięki Cioci Adze, ma nową zabawkę - szeleszczący tunel :D
tunel został pokochany od razu, tylko nie wiem, przez kogo bardziej - przez Kidę, czy przez Kretka :wink: na razie trwa o niego walka i wcale większy nie wygrywa :mrgreen:
dziękujemy Agacik :1luvu:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Nie cze 19, 2011 17:52 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

lusesita pisze:Kidziula, dzięki Cioci Adze, ma nową zabawkę - szeleszczący tunel :D
tunel został pokochany od razu, tylko nie wiem, przez kogo bardziej - przez Kidę, czy przez Kretka :wink: na razie trwa o niego walka i wcale większy nie wygrywa :mrgreen:
dziękujemy Agacik :1luvu:

Hehee..tak myślałam, że jej się spodoba. U mnie dziewczynki już wyrosły z tunelu i mają naturalne zabawy na podwórku :) muszki, żabki itd.

gagga

Post » Nie cze 19, 2011 21:11 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

jej się podoba, Kretkowi się podoba, nam się podoba... ale się nie mieścimy gabarytowo :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto cze 21, 2011 18:02 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

lusesita pisze:jej się podoba, Kretkowi się podoba, nam się podoba... ale się nie mieścimy gabarytowo :mrgreen:

:ryk: :ryk:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pon cze 27, 2011 9:18 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

pół nocy nie spałam, bo Kidka szeleściła:
a. tunelem
b. sechnącym namiotem
c. czymkolwiek się dało :twisted:

nasze koty uważają, że o 4 rano normalny człowiek to wstaje, bawi się z kotami, karmi je i jest ok :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon cze 27, 2011 9:32 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

lusesita pisze:pół nocy nie spałam, bo Kidka szeleściła:
a. tunelem
b. sechnącym namiotem
c. czymkolwiek się dało :twisted:

nasze koty uważają, że o 4 rano normalny człowiek to wstaje, bawi się z kotami, karmi je i jest ok :roll:

Ze swojego punktu widzenia ma rację...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon cze 27, 2011 9:41 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

nie no, ze swojego tak... ale my wróciliśmy ze spływu kajakowego i mogłaby dać nam się choć jedną noc wyspać :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pon cze 27, 2011 20:06 Re: nie mam oczka, boli mnie brzuszek, czy ktoś mnie pokocha...?

wybieram odpowiedź c ;)

gagga

[poprzednia][następna]