Pomocy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 19, 2011 16:16 Re: Pomocy!

i jesz mam takie pytanie , w jakim okresie od porodu kotki zaczynaja słyszeć , otwierać oczy ?

łukasz333

Od: Nie maja 15, 2011 20:02

Post » Czw maja 19, 2011 16:24 Re: Pomocy!

Najwcześniej, gdy mają ok. tygodnia, ale zdarza się, że po 12-13 dniach. No i na ogół nie wszystkie jednego dnia.
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Czw maja 19, 2011 23:25 Re: Pomocy!

Koszmaria pisze:jestem pełna uznania,świetnie sobie radzisz.

No coś Ty 8O ? Przecież pisalaś o recydywie i chcialaś chlopaka do pudla wyslać :mrgreen:

Łukasz :ok: :ok: Tak trzymaj :D

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pt maja 20, 2011 5:27 Re: Pomocy!

to ja pisałam o recydywie :wink: ale do pudła nie chciałam go dawać :mrgreen:

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Pt maja 20, 2011 9:54 Re: Pomocy!

felin pisze:
Koszmaria pisze:jestem pełna uznania,świetnie sobie radzisz.

No coś Ty 8O ? Przecież pisalaś o recydywie i chcialaś chlopaka do pudla wyslać :mrgreen:

Łukasz :ok: :ok: Tak trzymaj :D

jak wielokrotnie pisałam- wszystkie chyba jesteśmy pod dużym pozytywnym wrażeniem zmiany w postępowaniu Łukasza.

Natomiast zachowanie z poprzedniego wątku zasługuje na krytykę- i Koszmaria słusznie je skrytykowała. Twoją ironię uważam za mocno nie na miejscu.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt maja 20, 2011 10:39 Re: Pomocy!

XAgaX pisze:jak wielokrotnie pisałam- wszystkie chyba jesteśmy pod dużym pozytywnym wrażeniem zmiany w postępowaniu Łukasza.

Natomiast zachowanie z poprzedniego wątku zasługuje na krytykę- i Koszmaria słusznie je skrytykowała. Twoją ironię uważam za mocno nie na miejscu.

XAgaX, ale przeciez, nie ma żadnej zmiany w postepowaniu Łukasza! Już w pierwszym poście poprzedniego wątku deklarował sterylizację kotki , odchowanie młodych ( nie ich uspienie, jak niektóre z Was sugerowały) i zapewnienie im dobrych domów!

Mnie dziwi , skąd u Was ( krytykantek Łukasza) zmiana nastawienia. Wyrzuty sumienia ?

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pt maja 20, 2011 10:42 Re: Pomocy!

rysiowaasia pisze:
XAgaX pisze:jak wielokrotnie pisałam- wszystkie chyba jesteśmy pod dużym pozytywnym wrażeniem zmiany w postępowaniu Łukasza.

XAgaX, ale przeciez, nie ma żadnej zmiany w postepowaniu Łukasza! Już w pierwszym poście poprzedniego wątku deklarował sterylizację kotki , odchowanie młodych ( nie ich uspienie, jak niektóre z Was sugerowały) i zapewnienie im dobrych domów!

Mnie dziwi , skąd u Was ( krytykantek Łukasza) zmiana nastawienia. Wyrzuty sumienia ?

mam wrażenie, że śmierć kociaka mocno Łukaszem wstrząsnęła i skłoniła do szybszego wdrożenia zmian na lepsze. Mam nadzieję, że na tyle długo, aby kotka została wykastrowana, a kociaki odpowiednio zaopiekowane do czasu oddania cioci.

Nie uważam, żebym ja i osoby wypowiadające się w poprzednim wątku miały powody do wyrzutów sumienia.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

[poprzednia]