Proszę o pomoc

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 20, 2011 14:10 Re: Proszę o pomoc

viewtopic.php?f=8&t=126825
powinnaś zamknac bliźniaczy wątek.

katka_93 pisze:Witam ok dwóch dni temu pisałam na ten sam temat. Może trafie na osoby bardziej pomocne. Kota wzięłam z tak zwanego przytułka . Pani twierdziła że kot jest zdrowy oprócz tego ze gdy był malutki miał koci katar i jest wyleczony. Gdy pani przywiozła kota było strasznie zimno kot się przeziębił było to ok lutego. Poszłam do weta dostał antybiotyki miał temp ok 40 stopni. I od tego się zaczęło..w marcu kot był słaby mało jadł,ciągle leżał był ospały byłam u 3 wetów. Jedna myślała że to zatrucie dawała mu nospe. Kolejni porobili badania na FIV i białaczkę negatywne. Po 3 dniach dali mu antybiotyk na przeziębienie dostał zawiesinę wszytko ok kot szalał jadł no zwyczajny zdrowy kot . Od tej soboty kot znów ospały nie chciał jeść...Poszłam do weta dostał leki na obniżenie gorączki i na polepszenie samopoczucia. Dziś byłam znów temp 40 stopni. Kroplówki jakieś leki...Zachowuje się tak jak by bolały go stawy dostał antybiotyk na 72h jeśli nie pomoże chyba trzeba bd go uśpić..Czy ktoś miał taki problem. Dodam że kot wcześniej bardzo kichał teraz tylko osłabienie ..Proszę o pomoc !!

To skad kot był zabrany? Z przytułku?Tak pytam z ciekawości.Bo tu DT sie odezwał.Albo ja źle zrozumiałam.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 20, 2011 15:26 Re: Proszę o pomoc

Nie wiedzialaś, że DT to inaczej przytulek :mrgreen: ?

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro kwi 20, 2011 16:12 Re: Proszę o pomoc

jest jeszcze wetka na kaliskiej
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro kwi 20, 2011 17:23 Re: Proszę o pomoc

felin pisze:Nie wiedzialaś, że DT to inaczej przytulek :mrgreen: ?

Nieeeeeee 8O .Idę swoim powiedzieć tymczasom,że w przytułku siedzą :cry: . Jak będą niegrzeczne to do DT je oddam :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro kwi 20, 2011 18:23 Re: Proszę o pomoc

A bo jak ktoś w małym 2-pokojowym mieszkaniu 5 kotów ma - znaczy przytulisko :P
Oczko była szczepiona Tricatem. W styczniu.

A mogę tak luzacko odpowiadać, bo właśnie dzwoniłam do katka_93 i powiedziała, że jest dużo lepiej - rano była jeszcze gorączka, ale już jadł i pił a teraz nawet gorączka przeszła i już "poluje" na szynszyla. Mam nadzieję, że tylko na niby :?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro kwi 20, 2011 20:39 Re: Proszę o pomoc

Kciuki za Oczko :ok: :ok: :ok:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

[poprzednia]