powinnaś zamknac bliźniaczy wątek.
katka_93 pisze:Witam ok dwóch dni temu pisałam na ten sam temat. Może trafie na osoby bardziej pomocne. Kota wzięłam z tak zwanego przytułka . Pani twierdziła że kot jest zdrowy oprócz tego ze gdy był malutki miał koci katar i jest wyleczony. Gdy pani przywiozła kota było strasznie zimno kot się przeziębił było to ok lutego. Poszłam do weta dostał antybiotyki miał temp ok 40 stopni. I od tego się zaczęło..w marcu kot był słaby mało jadł,ciągle leżał był ospały byłam u 3 wetów. Jedna myślała że to zatrucie dawała mu nospe. Kolejni porobili badania na FIV i białaczkę negatywne. Po 3 dniach dali mu antybiotyk na przeziębienie dostał zawiesinę wszytko ok kot szalał jadł no zwyczajny zdrowy kot . Od tej soboty kot znów ospały nie chciał jeść...Poszłam do weta dostał leki na obniżenie gorączki i na polepszenie samopoczucia. Dziś byłam znów temp 40 stopni. Kroplówki jakieś leki...Zachowuje się tak jak by bolały go stawy dostał antybiotyk na 72h jeśli nie pomoże chyba trzeba bd go uśpić..Czy ktoś miał taki problem. Dodam że kot wcześniej bardzo kichał teraz tylko osłabienie ..Proszę o pomoc !!
To skad kot był zabrany? Z przytułku?Tak pytam z ciekawości.Bo tu DT sie odezwał.Albo ja źle zrozumiałam.