KOCIA CHATKA kocio-chatkowe kociaki szukają DT, DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 21:01 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

terenia1 pisze:
wolontariusz pisze:Ja też chcę banerki przy postach!!!!
Ale k.... nie wiem jak??
pomocy

Piotruś za chwilę wytłumaczę :) ale i tak chyba banerkowych prosić o podpięcie banerków do obecnie aktualnego wątku :)

I tak mi to nic nie mówi!!!!!
JA CHCE BANERY!!!! (takie ja Pani Prezes)
Ostatnio edytowano Pon kwi 11, 2011 21:02 przez wolontariusz, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Pon kwi 11, 2011 21:02 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Dla przypomnienia z poprzedniego wątku :mrgreen:
jadziaII pisze:Gracja po wizycie u weta: wynik jest niestety niezadawalajacy /przypielam na tablicy/ dalej ma brac te same leki tzle ze tabl.co 3 dni a dalacin jak dotychczas wszystko opisalam i przypielam.
Jutro przed 10 podjedziemy i zrobimy dyzur lacznie z podaniem lekow Gracji bo z tabl.u niej gorzej.

Jadziu nie zauważyłam wyniku z badania :( co powiedziała p. Doktor co jej jest? suche zjadła natomiast jeśli chodzi o mokre nie mam czasu jechać kupić tego :( Dalacin od chwili rozrobienia jest ważny 2 tygodnie.
W ewidencja kółkami zaznaczyłam kiedy należy podawać Promo Vet wypada chyba jutro (w niedzielę nie dostała bo nie było) więc jeśli co trzy dni to dla mnie wypada jutro (12.04.), potem w piątek (15.04) a potem w poniedziałek (18.04.). Nie wiem co powiedziała Pani Doktor ale dla mnie te jej dziąsłą nei wyglądają najlepiej :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon kwi 11, 2011 21:08 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

wolontariusz pisze:I tak mi to nic nie mówi!!!!!
JA CHCE BANERY!!!! (takie ja Pani Prezes)

No to małe abc wklejania banerków :mrgreen:
1. wchodzisz na 1 stronę naszego wątku kopiujesz kod banerka
2. WCHODZISZ NA PANEL UŻYTKOWNIKA - PRAWY GÓRNY RÓG
3. wchodzisz w profil, potem edytuj podpis i wklejasz kod banerka :mrgreen:

terenia1

Post » Pon kwi 11, 2011 21:09 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Już tyle części naszej KCH jak Klanu w tvp.
Jedynie mogę stwierdzić, że zostają u nas tylko najlepsi aktorzy:) reszta to tylko statyści lub marne aktorzyny jednego odcinka!!! Może jakiegos oskara dostaniemy???
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon kwi 11, 2011 21:13 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Nie chcę tego banerka tylko taki jak ma Terenia + banerek naszej ukochanej Tolci!!!!!!!
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon kwi 11, 2011 21:16 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Yo, Yamato Nandeshico melduje się na służbie :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon kwi 11, 2011 21:17 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

wolontariusz pisze:Już tyle części naszej KCH jak Klanu w tvp.
Jedynie mogę stwierdzić, że zostają u nas tylko najlepsi aktorzy:) reszta to tylko statyści lub marne aktorzyny jednego odcinka!!! Może jakiegos oskara dostaniemy???

Dobre :ryk: :ok:

Jakies wiadomości o Lusi? 8)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon kwi 11, 2011 21:17 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

I tak przejdźmy do konkretów :) jutro po południu zawożę Bąbelka i Dyzia do lecznicy na pozbawienie jeajec niestety :) W środę przywiozę je do kociarni.
Dziś byłam u p. na kilińskiego która dzwoniłą do mnie w tamtym tygodniu, faktycznie sytuacja troszkę patowa choć Pani bardzo sympatyczna, konkretna... więc tak niestety Pani jest starsza chodzi o kuli, córka jest młoda natomiast na wózku inwalidzkim - Pani w dwóch miejscach dokarmia koty jest tego chyba około 20 8O toczyła walkę ze spółdzielnią ponieważ pozabijali wszystkie okienka itp historie natomiast Pani naprawdę bardzo, bardzo sensowna. pomaga kociakom jak może - w drodze z parkingu do jej klatki zauważyłam ze 4 kociaki.
Obiecałąm Pani pomoc jesli chodzi o karmę - ja jej zawiozę wstępnie suche, no i trzeba się będzie sprężyć w sprawie sterylizacji i kastracji, jutro w Almavecie obgadam sprawę terminów i wydaje mi się że w środę spokojnie można podjechać na łąpankę można zawozić prosto do lecznicy, Pani będzie karmiłą je dopiero koło 18 lub później więc bedzie przy tym obecna - kociaki jak wychodziłam od niej już powoli się gromadziły w miejscu karmienia.
Pani nie da rady tu w inny sposób pomóc bo ona ak i jej córka są w zasadzie niepełnosprawne.
Więc w środę biorę klatkę-łapkę ktoś mi pomoże :?:

terenia1

Post » Pon kwi 11, 2011 21:19 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

wolontariusz pisze:Nie chcę tego banerka tylko taki jak ma Terenia + banerek naszej ukochanej Tolci!!!!!!!

Banerka Tolci to musisz sobie szukać w wątku Tolci, no a pierw to musisz sobie znaleźć wątek Tolci :mrgreen:

A kocio chatkowe wątki są na 1 stronie :D
A schroniskowy banerek w wątku schroniska :mrgreen:

terenia1

Post » Pon kwi 11, 2011 21:21 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

Iweta pisze:
wolontariusz pisze:Już tyle części naszej KCH jak Klanu w tvp.

Dobre :ryk: :ok:

Jakies wiadomości o Lusi? 8)

Do domku Lusi dzwoniłem dzisiaj rano - wszystko ok. Nie mogę za często dzwonić bo pomyślą, że mam świra na punkcie kotów:) Dr z Bielska zapomniał o mailu do mnie i na dniach ma mi wysłać info na temat dalszego leczenia i rehabilitacji Lusi. Zdjęcia przywiezie do Almavetu i wtedy poślę je do Poznania.
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon kwi 11, 2011 21:32 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

No mam se zajeb... banerki :)
hehe.... taka mała rzecz a cieszy:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

Post » Pon kwi 11, 2011 21:32 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

wolontariusz pisze:
terenia1 pisze:
wolontariusz pisze:Sobota rano jest moja.

Jak oglądam zdjecia z remontu to nie chce mi się wierzyć jak to wyglądało - ale naszą pracą stworzyliśmy super miejsce dla naszych małych braci:)

A która sobota :mrgreen:

16.04 wymiatam cały żwirek z najbardziej ciemnych kątów naszej KCh

Się melduję :)
Wolontariusz , jak będziesz wymiatał to uważaj żeby Ci kot skoczył na pukel :mrgreen: , szczególnie tam w kącie zdrowej kociarni gdzie jest kuweta -budka

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon kwi 11, 2011 21:35 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

wolontariusz pisze:No mam se zajeb... banerki :)
hehe.... taka mała rzecz a cieszy:)

Piotrek :mrgreen: normalnie wymiękłam ze śmiechu na widok banerków :ryk: no ty faktycznie świr jesteś :mrgreen: wywal jeden banerek bo zaraz dostaniesz upomnienie od moderatora masz za długi podpis i rozwalasz stronkę :ryk: :ryk:

terenia1

Post » Pon kwi 11, 2011 21:37 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

wolontariusz pisze:

Do domku Lusi dzwoniłem dzisiaj rano - wszystko ok. Nie mogę za często dzwonić bo pomyślą, że mam świra na punkcie kotów:) Dr z Bielska zapomniał o mailu do mnie i na dniach ma mi wysłać info na temat dalszego leczenia i rehabilitacji Lusi. Zdjęcia przywiezie do Almavetu i wtedy poślę je do Poznania.

Przeciez to będzie najprawdziwsza prawda :mrgreen:

Czyli nie musze do niego jechać po opis :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon kwi 11, 2011 21:38 Re: KOCIA CHATKA ZAPRASZA nowy wątek czas otworzyć

16.04 wymiatam cały żwirek z najbardziej ciemnych kątów naszej KCh[/quote]
Się melduję :)
Wolontariusz , jak będziesz wymiatał to uważaj żeby Ci kot skoczył na pukel :mrgreen: , szczególnie tam w kącie zdrowej kociarni gdzie jest kuweta -budka[/quote]

Dam radę - w domu moja Lolcia jak tylko ma możliwość to skacze mi na plecy i wtedy jest najbardziej zadowlona i tak przechadzamy się po mieszkaniu:)
ObrazekObrazek

wolontariusz

[poprzednia][następna]