Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Znów wydarznie na FB nie działachyba ktoś ostatnio zgłasza do administracji
Szalony Kot pisze:CatAngel pisze:Znów wydarznie na FB nie działachyba ktoś ostatnio zgłasza do administracji
Ostatnio w ogóle FB się krzaczy :/
Ale to chyba kwestia zbyt dużej ilości chętnych. Czasem pomaga powtórne zalogowanie.
CatAngel pisze:Szalony Kot pisze:CatAngel pisze:Znów wydarznie na FB nie działachyba ktoś ostatnio zgłasza do administracji
Ostatnio w ogóle FB się krzaczy :/
Ale to chyba kwestia zbyt dużej ilości chętnych. Czasem pomaga powtórne zalogowanie.
Na FB jest chyba z 2000 wydarzeńi może masz rację. Ale niestety logowanie też nie pomogło, np: inne wydarzenie nie działa już ponad 2tyg.
Lidka pisze:Czy maluchy maja matke i ciotkę, które sie nimi opiekują?
Myszolandia pisze:Aniu,bym musiała zobaczyc ,bo nie pamiętam czy wyrzucałam,moze jakieś koce by się przydały dla kociaków ?
kasia86 pisze:Myszolandia pisze:Aniu,bym musiała zobaczyc ,bo nie pamiętam czy wyrzucałam,moze jakieś koce by się przydały dla kociaków ?
Sylwia, koce bardzo potrzebne.
markopolo00 pisze:No i mamy tymczas dla kotek i maluszków
markopolo00 pisze:No i mamy tymczas dla kotek i maluszków
Mulesia pisze:Dajcie listę tego, co najbardziej potrzebne, łącznie z nazwami karm.
kasia86 pisze:Lidka pisze:Czy maluchy maja matke i ciotkę, które sie nimi opiekują?
Dokładnie, i nawet ich we dwie broniły jak maluszki były przekładane z kontenerka do pudełka, - kochane koteńki.Myszolandia pisze:Aniu,bym musiała zobaczyc ,bo nie pamiętam czy wyrzucałam,moze jakieś koce by się przydały dla kociaków ?
Sylwia, koce bardzo potrzebne.
delfinka pisze:markopolo00 pisze:No i mamy tymczas dla kotek i maluszków
wspaniale![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Hanik, noora i 713 gości