Jak rozpoznać u kota panleukopenię

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 02, 2011 23:47 Re: Jak rozpoznać u kota panleukopenię

Vailet - przeczytałam tylko tytuł i Twój ostatni post, więc może się powtółrzę, ale: robiłaś badania kału w kierunku lamblii?
Jeśli to już było to bardzop przepraszam - objawy: rzadka kupa, śmierdząca i odbijanie, czkawka, bulgotanie w brzuchu..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie kwi 03, 2011 0:00 Re: Jak rozpoznać u kota panleukopenię

Marzenia11 pisze:Vailet - przeczytałam tylko tytuł i Twój ostatni post, więc może się powtółrzę, ale: robiłaś badania kału w kierunku lamblii?
Jeśli to już było to bardzop przepraszam - objawy: rzadka kupa, śmierdząca i odbijanie, czkawka, bulgotanie w brzuchu..

Robiłam raz,zrobiła przed chwilą kupę,niby normalnie już wygląda,ale cuchnie.Jak była maleńka
to nie umiała jeszcze kupy robić,kręciła się,długo mościła.Zawsze jednak zrobiła,kupa wyglądała ok.tylko sama maleńka końcówka lejąca i żółta.Wtedy kupiłam mleko dla kociąt Bephara i żółta biegunka jak kolor proszku.Przedtem nie bulgotało,ani się nie odbijało,dopiero po leczeniu koci-
ego kataru.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon kwi 25, 2011 18:44 Re: Jak rozpoznać u kota panleukopenię

Nie wiem jak ten temat zamknąć,ale na pewno Bejbi nie ma panleukopenii,bo już by dawno nie żyła.Może komuś z tym problemem przydadzą się rady forumowiczów :ok: :kotek:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

[poprzednia]