Koci noworodek

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 22, 2011 21:31 Re: Koci noworodek

Wielkie uszka, gruby brzuszek...cudo! :lol:

No i jak pięknie pisze kolejny post! Informatyk :wink:

Te nocne akcje z kieszenią i butelką i ...qpką :lol: Jak z prawdziwym dzieckiem :ok:
Jesteś wspaniała, novix11 :ok:

rysiowaasia

Od: Nie sty 30, 2011 17:47

Post » Pt kwi 22, 2011 21:40 Re: Koci noworodek

Jest na tym forum mnóstwo wspaniałych ludzi pomagajacych kociakom - im brawa i pomoc oraz dodatkowe ręce i fundusze. Ja odpokutowuje swoje błedy jedynie. A tak poza tym moja pasja są fretki i pomoc tym zwierzakom - hihihi - koty, psy i szczurasy to z przypadku jedynie :)
A tak wo ogole to Jasiek bedzie miał super domek - ogród dom 2 koty do towarzystwa i mega miłość. U mnie jeszcze z miesiac - postaram się na maxa zapewnic mu wszystko - bede płakać ale w końcu na bieząco będę wiedziała co z nim sie dzieje. Tak z przekory losu Jasiek bedzie mieszkał z moim byłym mężem i jego rodzinka nową. Wiem ze to bedzie dobry dom.
Dziekuje wszystkim którzy byli pomocni gdy pytałam i mam nadzieje ze jak bede miała kolejne pytania to odp tutaj otrzymam oraz tym co trzymali kciukasy w momentach wątpliwości.

novix11

Od: Wto mar 09, 2010 21:59

Post » Wto maja 10, 2011 18:02 Re: Koci noworodek

Toż to novix11 z freciego forum!
Śliczny maluch.Cieszę się ze udało ci się go uratować!
Bawi się z fretkami?

veredus

Od: Wto sie 17, 2010 12:06

Post » Wto maja 10, 2011 18:05 Re: Koci noworodek

Śliczny, gratulacje! :)

rysiowaasia pisze:Te nocne akcje z kieszenią i butelką i ...qpką :lol: Jak z prawdziwym dzieckiem :ok:

To przecież jest prawdziwe dziecko.
Kocie dziecko. :kotek:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie maja 15, 2011 11:43 Re: Koci noworodek

hej hej - z fretkami sie nie bawi mimo ze chce :) Freciaki nim targaja za karczycho i drze sie wtedy na maxa. A tak w ogole to Jasiek vel "EjTy" pojechał wczoraj do nowego domu - jejku jak mi smutno okropnie.... Noc przespał w lóżkuz nowymi włąscicielami, je bawi sie, kupki robi do kuwety -jedynie siku zrobił na posciel. Wszystko wskazuje ze jest ok ale mimo wszystko zal niesamowity i pustka w serduchu została. Taki mały okruch a tyle miłosci ...

novix11

Post » Śro maja 18, 2011 17:52 Re: Koci noworodek

Oj wiem cos na temat takiej pustki po "stracie"zwierzaczka.
Tylko że ty masz jakąś możliwość odwiedzenia Jaśka,a mój skoczek,którego bardzo kochałam umarł.Do tej pory czasami ide koło miejsca gdzie stała klatka i chcem mu dać karmy...Oczywiście wsypuje ziarenka moim innym skokom.Ale w zamysle zawsze mam jego...
Noviks!Weź kociaka ze schroniska!Tylko od razu do fretek niech chodzi.Może nie bedą go dręczyły swoimi dziwnymi zabawami...
Ps:jedna z moich manfredów wałśnie gryzie ,mnie w szyje.Chyba szuka futra do pociągania za nie...

Trzymaj się!Grunt to to że Kociak ma dobry dom!

veredus

Post » Śro maja 18, 2011 20:35 Re: Koci noworodek

veredus pisze:Oj wiem cos na temat takiej pustki po "stracie"zwierzaczka.
Tylko że ty masz jakąś możliwość odwiedzenia Jaśka,a mój skoczek,którego bardzo kochałam umarł.Do tej pory czasami ide koło miejsca gdzie stała klatka i chcem mu dać karmy...Oczywiście wsypuje ziarenka moim innym skokom.Ale w zamysle zawsze mam jego...
Noviks!Weź kociaka ze schroniska!Tylko od razu do fretek niech chodzi.Może nie bedą go dręczyły swoimi dziwnymi zabawami...
Ps:jedna z moich manfredów wałśnie gryzie ,mnie w szyje.Chyba szuka futra do pociągania za nie...

Trzymaj się!Grunt to to że Kociak ma dobry dom!

Po co Novix ma brac kota ze schroniska, skoro ma 3 wlasne i 8 (chyba) fret?
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Sob maja 21, 2011 16:44 Re: Koci noworodek

Discordia ma rację :P Ja nie mam potrzeby brac zwierza ze schronu - jest sporo koło mnie zwirzaków ktore potrzebują domu. Poza tym ja mam 28 m2 i 2 psy, 3 koty, 8 fretek, 2 szczury wiec wystarczy skoro sama jestem z dwójką dzieci. Tęsknię oczywiście ale z umiarem b0o wiem ze kociak ma dobry dom, ogród i jedzonko z górnej połki. Dziś nawet widziałam zamówiony tylko dla niego drapak -super - w przyszłym m-cu zamówię tez dla moich kotów.

novix11

Post » Pon maja 23, 2011 16:40 Re: Koci noworodek

4202720 to był żart...Wiem że novix ma dużo zwierzaków i dużo fretek bo też jestm na frecim forum.I wiem co się wiąże z trzymaniem 8 fretek.

veredus

Post » Wto maja 31, 2011 21:44 Re: Koci noworodek

Spoko :P Wszystskie moje zwierza mają się dobrze a kociak "Ejty" wręcz wyśmienicie. Zaaklimatyzował sie w nowym domu -wcina, korzysta z kuwety, śpi w łózku z nowymi swoimi człowiekami :D ale niestety wygonił kotkę z jej terytorium... Może się jeszcze ułozy ich relacja ale poki co kocica omija go z daleka i właściecieli takze.

novix11

Post » Sob cze 11, 2011 14:12 Re: Koci noworodek

Mały przeszedł jakies ostre zapalenie jelita ale juz dobrze - zjada odpowiednie jedzonko - dostał podobno od weta jakies. Zaszczepiony chyba na wszystko. Przegonił kotkę ze swojego nowego domu :( .Panna mieszka teraz w ogrodzie i przychodzi tylko na jedzonko. EjTy jest przesmieszny - wet powiedział na pierwszy rzut oka ze wygląda jak rasowiec bo ma kreconą siersc. Najlepsze są wąsy bo wygladają jak firanki po porzadnym odwirowaniu ;). Jakis taki mało wydarzony ale tak uroczy i kochany ze bedzie miał raj na ziemi. Trzymajcie kciuki zeby jego inny wygld był tylko zewnetrzny a wewnatrz było wszystko w normie

novix11

Post » Pon lip 18, 2011 23:14 Re: Koci noworodek

Dawno mnie nie było ale kociak jest mega zarąbisty - teraz u mnie na hotelu wakacyjnym i psoci na całego - za wszystkie moje trzy pozostałe koty i psy i nawet freciaki razem wzięte :P
Tak wyglada i tak mi przeszkadza na kompie :)
https://picasaweb.google.com/lh/photo/b ... directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/R ... directlink
https://picasaweb.google.com/lh/photo/P ... directlink

novix11

Post » Wto lip 19, 2011 1:26 Re: Koci noworodek

O matko,jaki już duży kiciul :1luvu: śliczny i wyglada na szczęśliwego :ryk:
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Wto lip 19, 2011 21:39 Re: Koci noworodek