małetęsknoty pisze:Tzn. z mokrych to dostaje Animondę zazwyczaj. I z mokrym nie ma u niej problemu. Tylko czasem gardzi mięsem po prostu
u moich po animondzie był rzyg

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
małetęsknoty pisze:Tzn. z mokrych to dostaje Animondę zazwyczaj. I z mokrym nie ma u niej problemu. Tylko czasem gardzi mięsem po prostu
małetęsknoty pisze:Moja bardzo chętnie je Animondę Carny Kitten, fajny skład ma a i nie jest droga.
kotx2 pisze:małetęsknoty pisze:Moja bardzo chętnie je Animondę Carny Kitten, fajny skład ma a i nie jest droga.
dokładnie po tej był rzyg
małetęsknoty pisze:Dałam mojej kici pół garstki Hillsa suchego, bo tak mi wąchała paczki. Mam nadzieję, że żadnych problemów nie będzie.
Koszmaria pisze:podroby dawaj nieczęsto,najwyżej raz na tydzień,tyczy się wszystkich,to raczej powinien być dodatek smakowy![]()
moje koty lubią galaretkę,sosy,więc im mieszam saszetki z surowym,te arie operowe jak idę z miską,to pomlaskiwanie
podroby
nerki, wątroba nie częściej niż 1/ tydz. (wątroba i nerki to pokarm kontrowersyjny z uwagi na to jak produkuje się mięso – w tych narządach zgromadzone są wszystkie antybiotyki i toksyny, które zwierzę zje podczas chowu)
dobre (i tanie!) są serca, żołądki, płuca. można je dawać często. mogą pochodzić właściwie z każdego rodzaju mięsa, trzeba tylko pamiętać o w/w zasadach jego przyrządzania
ania_pelka pisze:A co powiecie o Joserze? Narazie karmię sanabelle light, kotka nie narzeka, ale chciałabym zmienić na coś lepszego...
A tak w ogóle to moja kotka jeść puszek nie może, bo nawet po tych najlepszych po prostu rzyga. Za to uwielbia mięcho, ale tylko te najlepsze kawałki, podrobów nie ruszy! I słodka śmietanka to największy rarytas:D(dzięki temu udaje nam się codziennie podać jej lek:D)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 64 gości