Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
minutka200 pisze:Pytam o badania dlatego,że mam w domu 3 inne koty. Boże ile tej biedy kociej wokół ,aż się serce kraje. Rozumiem ,że leczony jest na tę szczękę,tak?
minutka200 pisze:Pytam o badania dlatego,że mam w domu 3 inne koty. Boże ile tej biedy kociej wokół ,aż się serce kraje. Rozumiem ,że leczony jest na tę szczękę,tak?
mj_liberian_girl pisze:ale On już sam je nie ma z tym problemu iu Niego radzi sobie... tylko że honda masz racje co do testów ale już kiedyś wspominałam że tam jest tak a nie inaczej zrobić zrobią
ale jeśli okaże się ze chory to uśpić muszą... a ja nie chce przykładąc do tego reki przepraszam
honda11 pisze:mj_liberian_girl pisze:ale On już sam je nie ma z tym problemu iu Niego radzi sobie... tylko że honda masz racje co do testów ale już kiedyś wspominałam że tam jest tak a nie inaczej zrobić zrobią
ale jeśli okaże się ze chory to uśpić muszą... a ja nie chce przykładąc do tego reki przepraszam
Drutek ma szanse na dom i to jest najważniejsze.
Jeśli ma FIV lub Felv i nikt o tym nie wie to będzie umierał samotnie w schronie cierpiąc.
To jest lepsze?
On już ma te druty ze szczęki wyjęte?
mj_liberian_girl pisze:tu nie chodzi o to czy jest lesze czy nie
nie chca tam robic testow po prostu bo nei chca kotow usuypiac
mj_liberian_girl pisze:ja moge wziasc go ze scghronu zrobic na swoj koszt ale nie moge juz go do schronu oddac
tez zrozum to co sie tam dzieje bo widocznie jest troche inaczej niz gdzie indziej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Patrykpoz i 86 gości