Oberhexe pisze:Grzecznie. Bo ja np. na prowokacje tego typu jestem głucha, co więcej - moderator tamtego forum też.
Oh... mam nadzieje ze nie wszyscy z forum hodowlanego sa tak glusi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Grzecznie. Bo ja np. na prowokacje tego typu jestem głucha, co więcej - moderator tamtego forum też.
vitez pisze:vitez pisze:kinus pisze:Jakie znow? Nie mialem nigdy tam wstepu. Bo nie potrzebuje.
I dobrze sie domyslilas z ta zawoalowana prosba.
To po co ciagle o tym piszesz?
Hmmmm???
Pierwszy raz napisalem glosno i wyraznie ze nie mam wstepu na to forum - w ramach usprawiedliwienia i sprowokowania by ktos tam przekleil bo chcialbym miec dobre podpisy pod zdjeciami.
Wiec cos ci sie myli z tym "ciagle"
vitez pisze:Oberhexe pisze:Grzecznie. Bo ja np. na prowokacje tego typu jestem głucha, co więcej - moderator tamtego forum też.
Oh... mam nadzieje ze nie wszyscy z forum hodowlanego sa tak glusi
Katy pisze:Ada, Tobie się podobają takie koty do których Rysław jest podobny
Mysza pisze:Katy pisze:Ada, Tobie się podobają takie koty do których Rysław jest podobny
Sądząc po zdjęciu w podpisie nietoperze też jej się powinny podobać![]()
TŻ Oberhexe pisze:Vitez, nie przesadzaj. Wystarczyło PW napisać, chociażby do mnie.
Nie poczuwam się w obowiązku do czytania wszystkich Twoich postów i wyszukiwania ewentualnych prowokacji do umieszczenia czegoś na forum hodowlanym.
Ale cóż, skoro wolisz bardziej skomplikowane rozwiązania...
Ty nie marudź, bo kolejną dziewczynkę bierzemy my!evi pisze:Poza tym foldki bylyJa mam apetyt na takiego bialego klapouchego kudlacza - szkoda, ze to nie jest dziewczynka...
madziasz pisze:http://vitez.ceron.pl/galerie/koty/pokaz-pzf-3/imagepages/image56.htm ten persik to taki troszkę brytyjczykowaty![]()
oczywiście mogę się mylić co do tego 24,51;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@ i 93 gości