Tosia -podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 25, 2011 10:06 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

podpisałam :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sty 25, 2011 11:52 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

podpisałam :cry:

małysz

Od: Śro gru 12, 2007 8:11

Post » Wto sty 25, 2011 12:47 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

Podpisane.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Wto sty 25, 2011 13:09 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

podpisałam
matko ile ta kotka musiała się wycierpieć :(

sama mam 4 koty szooooooooook
Obrazek

Gosia W

Od: Wto gru 21, 2010 11:44

Post » Wto sty 25, 2011 22:35 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

Poszło.. serce mi pęka :cry:

Anulkads

Od: Czw lis 25, 2010 15:32

Post » Śro sty 26, 2011 12:00 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

Podpisałam

MRUCZKI

Od: Śro sie 10, 2005 10:09

Post » Śro sty 26, 2011 14:06 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

Ja już dawno podpisałam,ale na górę, im nas więcej, tym lepiej!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro sty 26, 2011 16:08 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

Podpisałam, ale nie mogę zweryfikować, bo do dziś nie dostałam maila z linkiem do weryfikacji. To już któryś raz z kolei, bez sensu :-(

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Śro sty 26, 2011 16:32 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

witam wszystkich...pragnę Was wszystkich poinformować iż m.in. dzięki waszemu poparciu i pomocy sprawa nabrała znacznego rozgłosu i zainteresowały się nią media...w dniu dzisiejszym TVP2 Panorama nakręciła krótki reportaż...TVN Uwaga oraz FaunaPlanet tv również chcą zrealizować programy o sprawie i pomóc w maksymalnym dostępnym zakresie...a my wszyscy możemy tylko liczyć że to coś pomoże...i być może choć w małej mierze powstrzyma falę przemocy i bestialstwa wobec wszystkich zwierzaków..
pozdrawiam i walczymy dalej

kasiawh

Od: Nie sty 23, 2011 19:31

Post » Śro sty 26, 2011 17:03 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

kasiawh pisze:witam wszystkich...pragnę Was wszystkich poinformować iż m.in. dzięki waszemu poparciu i pomocy sprawa nabrała znacznego rozgłosu i zainteresowały się nią media...w dniu dzisiejszym TVP2 Panorama nakręciła krótki reportaż...TVN Uwaga oraz FaunaPlanet tv również chcą zrealizować programy o sprawie i pomóc w maksymalnym dostępnym zakresie...a my wszyscy możemy tylko liczyć że to coś pomoże...i być może choć w małej mierze powstrzyma falę przemocy i bestialstwa wobec wszystkich zwierzaków..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro sty 26, 2011 17:12 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

kasiawh pisze:witam wszystkich...pragnę Was wszystkich poinformować iż m.in. dzięki waszemu poparciu i pomocy sprawa nabrała znacznego rozgłosu i zainteresowały się nią media...w dniu dzisiejszym TVP2 Panorama nakręciła krótki reportaż...TVN Uwaga oraz FaunaPlanet tv również chcą zrealizować programy o sprawie i pomóc w maksymalnym dostępnym zakresie...a my wszyscy możemy tylko liczyć że to coś pomoże...i być może choć w małej mierze powstrzyma falę przemocy i bestialstwa wobec wszystkich zwierzaków..

Takie sprawy trzeba nagłaśniać i przede wszystkim potępiać.
Ale głównie dotkliwie karać!

Zdecydowane NIE dla oprawców!!!

Petycje oczywiście podpisałam! Oby coś to dało!

Amelia Poulain

Od: Nie sty 16, 2011 13:58

Post » Śro sty 26, 2011 17:16 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

Bardzo duzo podpisow jest niezwyryfikowanych, a wiec praktycznie niewaznych. Wiem, ze z ta strona sa duze problemy i bardzo czesto nie dochodza maile weryfikacyjne.

Moze autor petycji zwroci sie do administratora strony o wyjasnienie?

Biedna kicia. Jak mozna nie karac takich zwyrodnialcow!

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Śro sty 26, 2011 17:47 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

kociamysza pisze:Bardzo duzo podpisow jest niezwyryfikowanych, a wiec praktycznie niewaznych. Wiem, ze z ta strona sa duze problemy i bardzo czesto nie dochodza maile weryfikacyjne.

Moze autor petycji zwroci sie do administratora strony o wyjasnienie?

Biedna kicia. Jak mozna nie karac takich zwyrodnialcow!

postaram się to jak najszybciej wyjaśnić...

kasiawh

Od: Nie sty 23, 2011 19:31

Post » Śro sty 26, 2011 17:59 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

Dobrze byłoby to zrobić, ja podpisałam petycję 3 dni temu, na stronie pojawił się komunikat, że na podany adres zostaje wysłany mail... i cisza. Adres z pewnością podałam dobry!

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Śro sty 26, 2011 22:01 Re: Tola - podpalona kotka - petycja w sprawie nie przedawnienia

Ja bym nie zastrzelil w najblizszym rowie. Dlaczego mieliby miec az tak latwo w porownaniu do kotki, ktora zamordowali?
Jestesmy krajem tradycji judeo-chrzescijanskiej wiec zastosowalbym Stary Testament. Oko za oko, zab za zab. Nalezaloby ich rowniez podpalic. Pisze to swiadomie i z pelnym przekonaniem.

dl

Od: Pon gru 22, 2008 23:57

[poprzednia][następna]