Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MareoMarea pisze:TOTW wiekszosc kotow bardzo lubi, nawet tych niejadkow
Gdybys chciala mam w domku, coprawda zmieszane z Purina i Royalem ale a nuz moge dac na sprobowanie
Moje koty tez nie przepadaja za "dobrymi" puszkami, Animonda blee, Smila blee...dobrze ze choc Whiskas i KiteKat tez blee...
Lubia Miamora Tunczyk z Kalmarami, ale przy dwoch kotach mozna zbankrutowac wciaz ich tym karmiac wiec od swieta, lubia tez bardzo saszetki Felixa, takie skraweczki ala miesne w sosie, smakuja im tez saszetki Gourmeta, takze pasztety Felixa 200gr..potestuj
sunshine pisze:Dotrwałam do końca
Z tego co pamiętam bozita ma stosunkowo dużą zawartość mięsa i rzeczywiście byłaby super również ze względu na cenę. Kartoniki są jednak trochę duże jak dla jednego kota - przydałoby się najpierw dokocićsunshine pisze:My ostatnio dajemy kartoniki bozity i nawet księżniczka Helga, która nie przepada za mokrym,skubnie niektórych smaków.
ifciastu pisze:Ciocia If już się nie może doczekać wizyty u Lady Schatzi
Sarayu pisze: Mareo, bardzo, bardzo dziękuję za propozycję i rady. Co do suchego, to skoro od dwóch tygodni przestawiamy na Royala, to na razie nie będę Schatzi dodatkowo urozmaicać i zmieniać, przynajmniej dopóki nie zrobimy porządku z mokra karmą.
Wszystko sobie spisałam i popróbujemy każdą przez Ciebie poleconą. Nigdy wcześniej nie miałam do czynienia z kocimi niejadkami i przyznaję, że temat mnie trochę przeraża.. Z Waszą pomocą jest o niebo łatwiej niż kombinować samemu. Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Z tego co pamiętam bozita ma stosunkowo dużą zawartość mięsa i rzeczywiście byłaby super również ze względu na cenę. Kartoniki są jednak trochę duże jak dla jednego kota - przydałoby się najpierw dokocićsunshine pisze:My ostatnio dajemy kartoniki bozity i nawet księżniczka Helga, która nie przepada za mokrym,skubnie niektórych smaków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ak007 i 70 gości