[']MANIUŚ FIV+, najukochańszy koci senior - DS u Mohy :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 20, 2011 12:41 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Ups :roll: To faktycznie masz niezły przychówek! Jutro jestem w robocie, w sobotę mogłabym zabrać kicia, to od razu bym podjechała do Ginvetu na jakiś "przegląd" chłopaka. (Boże! Jak ja o tym powiem swojemu Staremu :twisted: Tym razem zagrozi rozwodem jak nic! Podciągnę to może pod prezent urodzinowy naszej Pierworodnej :P Kotuś zamiast tortu)
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Czw sty 20, 2011 12:43 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Moha pisze:Ups :roll: To faktycznie masz niezły przychówek! Jutro jestem w robocie, w sobotę mogłabym zabrać kicia, to od razu bym podjechała do Ginvetu na jakiś "przegląd" chłopaka. (Boże! Jak ja o tym powiem swojemu Staremu :twisted: Tym razem zagrozi rozwodem jak nic! Podciągnę to może pod prezent urodzinowy naszej Pierworodnej :P Kotuś zamiast tortu)

minia - kot zamiast tortu- bezcenna :)
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw sty 20, 2011 12:43 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Ale się cieszę.... :D :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 20, 2011 12:45 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Adopcja Mańka warunkowa, dziewczyny z wolontariatu pomogą wszystko załatwić, nie wiem kto będzie w sobotę...
AnielkaG

Post » Czw sty 20, 2011 12:47 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Marcelibu- a Ty masz jakies koty w domu?
Jesli chodzi tylko o kwestie finansowe, to do czasu znalezienia pracy moge Ci finansowac utrzymanie Manka.

Chyba ze Moha juz zdecydowana?
Trzeba wybrac opcje najlepsza dla Manka.

Tak czy inaczej dziekujemy za odzew :1luvu:

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

Post » Czw sty 20, 2011 12:48 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

No właśnie, podpowiedzcie mi jak to wszystko formalnie mam załatwić, gdzie i o której mam się zgłosić, bo zupełnie nie mam pojęcia? Czy może z kimś się mam najpierw umówić?
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw sty 20, 2011 12:52 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Moha pisze:Ups :roll: To faktycznie masz niezły przychówek! Jutro jestem w robocie, w sobotę mogłabym zabrać kicia, to od razu bym podjechała do Ginvetu na jakiś "przegląd" chłopaka. (Boże! Jak ja o tym powiem swojemu Staremu :twisted: Tym razem zagrozi rozwodem jak nic! Podciągnę to może pod prezent urodzinowy naszej Pierworodnej :P Kotuś zamiast tortu)

:ok:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Czw sty 20, 2011 12:54 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

MOHA, nie wiem jak Ci dziekowac, jakbys czegokolwiek potrzebowala to daj znac ! :1luvu:

A szczegoly adopcji to dziewczyny wolontariuszki pewnie przedstawia.

ef25

Od: Śro gru 22, 2010 11:04

Post » Czw sty 20, 2011 12:55 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

ef25 pisze:Marcelibu- a Ty masz jakies koty w domu?
Jesli chodzi tylko o kwestie finansowe, to do czasu znalezienia pracy moge Ci finansowac utrzymanie Manka.

Miałam trzy. Sześć dni temu umarł mój ukochany kot :cry: . Pozostały dwa, a teraz w domu mam kalciwirozę, z przynajmniej miesięczną kwarantanną. Nie gniewaj się, ale nie mogę wziąć kota i liczyć tylko na wsparcie od forum. Od roku nie mam pracy, a sytuacja finansowa po czasie ratowania mojego Meonika (wydatkach) jest jeszcze gorsza.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw sty 20, 2011 12:56 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Nie dziękuj, każda z Was pewnie by go zabrała gdyby mogła. Dzięki za ofertę pomocy, jak się okaże że vet zechce mnie obedrzeć ze skóry, to pewno nieśmiało napiszę z prośbą o pomoc :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw sty 20, 2011 13:15 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

witajcie, chwilę mnie nie było a tu tyyyle się działo 8O Dziękuję za chęć pomocy i cudny banerek :1luvu:
Co do Maniusia, to ostatnio jak go widziałam miał koci katar i biegunkę, teraz wciąż jest w szpitaliku i się leczy z kataru (więc pójdzie na umowę warunkową). Aha, jest zaszczepiony i niekastrowany :? Ostatnie wieści o nim miała alareipan i cytuję z wątku paluchowego "wygląda już jak 100 nieszczęść. Smutny okropnie. Jest z nim nienajlepiej, humor siadł mu całkowicie. Stary, bezzębny, z jajkami... Ale za to wspaniały przyjaciel z ogromnym sercem" Badań najpewniej nie miał robionych, niestety nic więcej o jego stanie zdrowia nie wiem :(

Mnie w najbliższym czasie w schronisku nie będzie, ale dziewczyny są zawsze w weekend, więc pewnie z adopcją by pomogły :) Moha, odezwij się może do apareipan albo jamkasicy, ale jakby ich nie było, to też byś sobie dała radę. Po kota można jechać w godzinach 12-16 i adopcja nie jest zbyt skomplikowana, ale trzeba sobie na nią ze dwie godzinki wygospodarować, bo czasem trzeba się trochę naczekać. Super, jakby Maniek do Ciebie pojechał na DT... To cudny, towarzyski kot - w schronisku dobrze dogadywał się z innymi kotami, więc jakby już się wyleczył a Twoje by się już zaszczepiły, to możnaby go dołaczyć do towarzystwa :) Łazienka zawsze lepsza niż schronisko, byle tylko go tam często odwiedzać - to naprawde baaaardzo towarzyski kot i musi mieć kontakt z człowiekiem, inaczej marnieje w oczach :(

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Czw sty 20, 2011 13:18 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Nie wiem czy ktoś będzie w sobotę, ale Moha jakbyś się zdecydowała, to na pewno pomożemy jak możemy w kwestii wyciągnięcia. Przy czym zaznaczam, żebyś była zdecydowana i w 100% świadoma i konsekwentna w tym co robisz.
Aby zabrać kota na warunkową, tak naprawdę recepta jest prosta podwójne "u" - być upartym i uprzejmym.
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Czw sty 20, 2011 13:23 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Zapomniałam napisać, że w pakiecie do łazienki jest "kocia niania" :mrgreen: Zawsze jak mam jakąś "żywinę" w łazience to staram się żeby ktoś tam jak najwięcej siedział. A że mam dzieci takie bardziej czytające to chętnie biorą jedzenie, picie i duuużo lektury, delikwenta - jeśli chętny, pakują na kolana i jest 2w1: one mają święty spokój a zwierzaczek swojego Dużego na wyłączność! A w przyszłości po przymusowej kwarantannie oczywiście przewidziana jest impreza integracyjna z resztą stada :piwa:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw sty 20, 2011 13:26 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

:ok: :ok: :ok: żeby Maniek jak najszybciej poszedł do DT. No i moim zdaniem - jest śliczny :1luvu:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Czw sty 20, 2011 13:29 Re: MANIUŚ, najukochańszy koci senior, znika.. PILNIE DS/DT! Waw

Kurczę, świadoma i zdecydowana to jestem, uprzejma też mogę być :mrgreen: tylko żeby mi bidula dali, bo słyszę że bywają kłopoty z adopcją warunkową :x
Obrazek Obrazek

Moha

[poprzednia][następna]