Błagam o dt dla tych kociaków!!! Już czas, by je zabrać, a nie mam gdzie. Potrzebują odrobaczenia, odpchlenia, zaszczepienia. W warunkach, w których są to nie ma specjalnie sensu, bo nie da się złapać wszystkich 4 psów i 5 dorosłych kotów, by zrobić jednoczesne odrobaczenie. Do tego są niedożywione, bo jest ich za dużo. Menele wydadzą je byle gdzie, aby tylko się ich pozbyć.
Esperanzo, a czy kociaki maja wydarzenie na fb? Ja się wprawdzie na tym nie znam, ale poprosić kogoś można. To ponoć skuteczna droga szukania pomocy!
Motta brak. Wszystko jest czekaniem... Wody — uczy pragnienie. Brzegu — morskie przestrzenie. Ekstazy — ból tępy jak ćwiek — Pokoju — o Bitwach pamięć — Miłości — nagrobny Kamień — Ptaków — Śnieg. Emily Dickinson
Oj, to niedobrze... Podaj proszę linka, to się jakoś udostępnia chyba Ja mam konto na fb, choć za bardzo nie umiem się tam poruszać, ale może akurat coś drgnie.
Motta brak. Wszystko jest czekaniem... Wody — uczy pragnienie. Brzegu — morskie przestrzenie. Ekstazy — ból tępy jak ćwiek — Pokoju — o Bitwach pamięć — Miłości — nagrobny Kamień — Ptaków — Śnieg. Emily Dickinson
Esperanzo, a banerek kicie mają? Zdaje mi się, że nie, więc poprosiłam w wątku banerkowym. Zawsze to więcej szans
O, to już jest miejsce dla jednego Może ktoś weźmie następne?
Weź weź, same tego plusy. Jeden więcej będzie miał szansę na dom, dwaj rówieśnicy w domu to lepsza zabawa i dla Ciebie i dla nich, mniej zniszczeń, lepszy rozwój, itd. Zresztą, co Ci będę mówić, wiesz to wszystko na pewno lepiej ode mnie Weź koniecznie
Wiem, wiem dlatego właśnie myślę o drugim Z drugiej jednak strony mam obawy bo sezon kociakowy za progiem i jak nie daj Boże jakiś się napatoczy to nawet szpary w domu nie znajdę żeby go wcisnąć
Czy ktoś mógłby przetrzymać w W-wie kociaka/i do czasu transportu Być może już w weekend byłby transport. Gdyby było bliżej to sama bym pojechała.