BORGIS TERAZ MIŚ JUŻ W DS U KAMARI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 31, 2010 10:36 Re: SILNIK ROSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

mnie się nie otwiera fotka.
Słuchaj jak masz watpliwości to dzwoń do weta.Wspominałaś,ze masz go blisko to idź np z podkładem,jeśli uważasz że coś nie tak. Będziesz spokojniejsza,a przecież teraz bez weta dni będą.
Robie tak i nawet sie już nie dziwią.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 31, 2010 10:39 Re: SILNIK ROSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Teraz zdjęcie powinno być okej.
najszczesliwsza

Post » Pt gru 31, 2010 10:41 Re: SILNIK ROSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Teraz jak spojrzałam, to jakby miał coś z ogonkiem, jakiś braki w sierści, nie da rady dokładnie obejrzeć, sama nie ryzykuję że mi zwieje z klatki, co prawda moje koty obojętne/z ciekawością zaglądają, ale jakby teraz nawiał z klatki to by było dla niego tragiczne w skutkach...

Czekam na info co dokładnie z tym kotkiem się działo
najszczesliwsza

Post » Pt gru 31, 2010 11:18 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

W Nowym Roku od jutra życzę 365 dni tylko szczęśliwych!!!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt gru 31, 2010 11:56 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Dla Rudzielca każdy dzień będzie lepszy od poprzedniego!

Jest piękny i taki smutny w tej klatce.

A ja głupia boję się go pogłaskać...
najszczesliwsza

Post » Pt gru 31, 2010 11:58 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

I dla Ciebie "najszczesliwsza" też wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt gru 31, 2010 12:31 Re: SILNIK ROSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPKI POMOCY CZ-WA

najszczesliwsza pisze:Siedzi biedaczysko i płacze, a jak mu sprzątałam w klatce, to płacz i syk i zęby i w moją stronę, ale chyba ból albo brak reakcji z tyłu na chęć skoku go powstrzymała.
Klatkę ma przykrytą z 3 stron, z 4 zasłania lodówka i minimalnie ma podgląd na świat...

Zasikany podkład wygląda tak, na pewno okej wszystko?
Obrazek

mógł popuścić pod siebie.Bo to tak wygląda.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 31, 2010 13:00 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Czy kocurek dostał leki przeciwbólowe? Syczy i warczy, bo go boli. Zaraz po operacji działają leki, to wtedy jest lepiej. Ja na Twoim miejscu poszłabym jeszcze dzisiaj do weta, żeby dał coś przeciwbólowego (jeżeli nie dał Ci wcześniej), bo jutro święto i nic nie zrobisz.

Potem już każdy dzień będzie coraz lepszy. Kotek nauczy się żyć na trzech łapkach, może mieć troszkę problemy na początku z równowagą, ale da sobie radę. Zwierzęta inaczej odbierają niepełnosprawność niż my ludzie. Tylko DS oczywiście niewychodzący! Moja Lili śmiga teraz po mieszkaniu jak odrzutowiec, gania się z innymi kotami, wskakuje wszędzie gdzie chce i wcale nie czuje się gorsza od tych czterołapnych :D

Ja smarowałam kikucik łapki olejkiem z dziurawca, pięknie i bardzo szybko się zagoił.

Będzie dobrze!!! Życzę wszystkiego najlepszego na Nowy Rok :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt gru 31, 2010 13:12 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Zapytam o ten olejek z dziurawca, czy dziewczyny jeszcze mają...

Mam zastrzyki dla niego antybiotyk i p. bólowe.
najszczesliwsza

Post » Pt gru 31, 2010 13:19 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Jestem! Czy zrobić fb? Mogę zrobić po południu! Kotek jest przepiękny! Najszczęśliwasza jestem pewna, że on wykazuje "agresje" bo to zupełnie nowa dla niego sytuacja, boi się, może go coś boli, nowe miejsce, ludzie, coś nie tak z ciałem... Czy on był dziką dziczą na dworze? Wiadomo jak stał się bezdomny, ktoś go wyrzucił czy coś? Czy miział się z karmicielką?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pt gru 31, 2010 13:32 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Podobno bez problemu dawał się miziać, wet nawet mówił...
Psiknęłam Feliway'em...
Tego do kontaktu nie posiadam niestety...

Leży na podusi i patrzy sobie przed siebie...
najszczesliwsza

Post » Pt gru 31, 2010 13:57 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Zrobię banerek, ale może znalazłoby się chociaż jedno zdjątko gdzie widać byłoby pysio kociny :?: Wiem, wiem - biedny po operacji, narkozie, zestresowany... Jak nie to pokombinuję z tych co są :wink:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pt gru 31, 2010 14:03 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

barba50 wieczorem coś wymyślę...
najszczesliwsza

Post » Pt gru 31, 2010 14:08 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Zycze biedulkowi i Tobie najszczesliwsza zdrowia i wszystkiego najlepszego, najlepiej tego czego sama pragniesz - zarowno Ty jak i bliscy Twojemu sercu bardzo na to zaslugujecie. :ok: :ok: :ok: za chorutka :1luvu:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt gru 31, 2010 14:22 Re: SILNIK ROZSZARPAŁ MU ŁAPKĘ KOT CIERPI POMOCY CZ-WA

Obrazek

Więcej zdjęć będzie jak się Kitka przyzna gdzie schowała kabel od ładowarki do akumulatorków...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]