DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 16:51 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Przepiękny,kochany Edisonek!!Niestety bez porównania z dniem dzisiejszym :( 8O .Teraz jest mizerniutki, futerko wyleniałe,bez połysku.Poważne i najtrudniejsze pytanie jest o przyczynę takiego pogorszenia kondycji.Czy to stres "kołnierzowy",nakładający się na inne stresy+zespół uczuleniowy=jednostajna,niezbyt "protuczeniowa" dieta,ale czy to wszystko...? i aż..! :( .Chcemy go przekonsultować w Sforze."Być może steryd antyuczuleniowy jest nietrafiony,bo dlaczego uporczywie wraca do drapania?...po tak długim przyjmowaniu leku?"(cytat ze "Sforowej"P.Doktor).
Wierzymy niezachwianie że od teraz będzie już tylko lepiej a kochany pysiaczek będzie najszczęśliwszym kocurkiem pod słońcem.

PROMYŚ.Brak wyników badań :( .Cytat:"Patolodzy nie pracują w okresie międzyświątecznym".
Ostatnio edytowano Wto gru 28, 2010 17:03 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 28, 2010 16:57 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Gdzie Promyś tam i ja :mrgreen:
A Edisonka to ja poznałam nawet osobiście (w Wilavecie).
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto gru 28, 2010 17:01 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jestem już. Nie witałam się wcześniej, bo smarti jeszcze pisała i nie chciałam się jej wcinać :-)

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto gru 28, 2010 17:52 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

To pozostaje uzbroić się nam w cierpliwość i czekać na wyniki w Nowym Roku :ok:

Iwona, a jak stoisz z kasą? Wysłałaś fakturę do Magdy?
I czy doszła przesyłka ode mnie? Bo zwrotu nie dostałam z poczty.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 28, 2010 17:58 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

No, jeszcze ja - OBOWIĄZKOWO !! :D
Obrazek
Obrazek Obrazek

jotce

Od: Pt gru 24, 2010 10:51

Post » Wto gru 28, 2010 18:00 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

No wreeeeszcie...
Nie mogłam się doliczyć tymczasów (i rezydentów...), bo porozsiewane toto było po długasnych watkach :D

Jak dzieciaki? Co im dajesz? Może być RC Kitten?
Mam troche grantów od cioteczki Bianki, jak sie obrobię ze swoim zwierzyńcem (znowu weci :( ) - podrzucę.
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Wto gru 28, 2010 18:01 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

siknę sobie, coby wątku nie zgubić :mrgreen: ale ale....gdzie kuwetka powitalna :roll: i niech nikt potem nie narzeka, że tu cuchnie :ryk:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Wto gru 28, 2010 18:19 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

I ja w końcu dotarłam :D :D :D

Trzymam kciuki, żeby z Edisonkiem było tak jak z Lalunią :ok: :ok: :ok: :ok:

Bardzo lubię te dwa zdjęcia Edisonka - oba z połowy listopada :wink:

Obrazek

Obrazek

Smarti - PW poszło :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto gru 28, 2010 19:18 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Kochany Edisonek.. faktycznie zmarniał biedaczysko - oby ze stresu przez kołnierz... mam nadzieję, ze odzyska wygląd i charakter kocurrra :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 28, 2010 19:20 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

jotce pisze:No, jeszcze ja - OBOWIĄZKOWO !! :D
Obrazek

Proponuję to zdjęcie wstawic do postu o tymczasach, ktore już znalazły cudowny ds :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 28, 2010 20:35 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

wygląda nieźle :)

Ostatnio edytowano Śro sty 12, 2011 15:00 przez dzikiwiesiek, łącznie edytowano 1 raz

dzikiwiesiek

Od: Pt gru 24, 2010 14:50

Post » Wto gru 28, 2010 20:41 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti widzę, ze mamy 2 wspólne tematy koty i ogród
to ode mnie
Obrazek
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto gru 28, 2010 20:42 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Ale piękne :1luvu: :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto gru 28, 2010 21:17 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Kurczaczek!!!!Ale miły widok zimą :D Co to za odmiana?Piękny!!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 28, 2010 21:27 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Witam,ja tu przybyłam z wątku Julci ^__^ U Smarti domek wypasiony,kurort sanatoryjny normalnie 5 gwiazdkowy :) :1luvu: :mrgreen:
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

[poprzednia][następna]