genowefa pisze:Mam dla Ciebie karmę i plecak od Maryli. Bedziesz jakoś jutro w domu?
Tak będę, to podskoczę do Ciebie zaraz pw napiszę to się umówimy, dziękuję!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
genowefa pisze:Mam dla Ciebie karmę i plecak od Maryli. Bedziesz jakoś jutro w domu?
dragonfly.87 pisze:powiem Wam, że w moim 23 letnim życiu nie zaznałam jeszcze tyle miłości od kota. Naprawdę, ten kot to miłość sama w sobie, jest tak przymilny, tak miziasty, że aż dziw bierze, że nikt go nie szukał w tym schronie![]()
Dzielnie znosi zakraplanie oczu, bardzo nie smakuje mu antybiotyk, ale i tak zaraz mruczy z zadowolenia, a jego ulubionym miejscem są kolana
dragonfly.87 pisze:i to jest cholernie przykre!! ludzie to potwory...
smarti pisze:dobrze jakbyś Blue dodawała Convalescence Support RC do mlesia lub wody rozrabiając na taka gęstą śmietankę ładnie na tym się zaokrąglają-kosztuje u weta 8-9zl za torebke a starcza na długo. I ludzki betaglukan-mogę Ci podarować kilka kapsułek(1 kaps.starcza na miesiąc)
smarti pisze:to podajesz 15-dniową porcję-przy wyczerpanych lub chorych kiciach slyszałam że zalecają ćwierć kapsułki/dz ale tyle to jeszcze nie słyszałam.
wiesz że od tego moze być lużniejsza kupka bo to jest czysty żywy błonnik..
podzwoń po wetach a jeśli nie znajdziesz to u mojego jest za 9 zl-mogę Ci kupić i podac gdzieś w centrum Wawy.
smarti pisze:mogę Ci kupić-potem mi oddaszw końcu chodzi o zdrowie Blue
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, whimsigothic i 89 gości