PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 17, 2010 15:45 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Objawiam się :mrgreen:

U nas dzisiaj na uczelni wampiriada się odbywa, dostałam 9 czekolad i koszulkę i smycz na klucze, fajno :mrgreen:

Mój ulubiony kawał o facetach:
Dlaczego mężczyźni tak lubią auta marki BMW?
- Bo to jedyne samochody, których nazwę są w stanie przeliterować.

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro lis 17, 2010 16:24 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Zamelduję się na 3 8O :oops:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lis 17, 2010 16:58 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Se myślę, co taka cisza na czarownicach ? A to juz nowy wątek jest 8O Powinnam zostać czarownica inteligentna inaczej . 8)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro lis 17, 2010 17:00 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

melduję się na wątku..
chciałam napisać ad vocem...
myślę, że decyzja o sterylizacji kotki która zawitała do villemo została podjęta zbyt pochopnie...
można było ją zdiagnozować palpacyjnie, a wet popełnił też błąd że jej nie zbadał, tylko w ciemno wykonał życzenie klientki..
ale "mleko się już rozlało" i nie ma co do tego wracać...
pisząc że villemo jest jej winna dozgonną miskę miałam na myśli dalszy los kotki, bo jeśli jest miziasta i przytalaśna, to co dalej?
wróci na dwór? może warto poszukać jej lokum? wszakże troszczymy się głównie o koty..
może być też tak że ma właściciela, jest kotką wychodzącą i dlatego nie boi się ludzi, zabłądziła i przyszła w gościnę..
może warto zostawić informację u weterynarza..

Pompon - w ramach współpracy między czarownicami to zaadoptowałam już 3 kociaki z forum w ciągu 1,5 roku to chyba niezły wynik, prawda? i sądzę, że villemo w tej kwestii sama znajdzie sposób żeby postąpić właściwie.
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro lis 17, 2010 17:05 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Brawo Ola :piwa:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lis 17, 2010 17:10 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Podlinkowane banerki do tego wątku :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hw1gz][img]http://b.imagehost.org/0474/pakt2.png[/img][/url]

Obrazek

[url=http://tiny.pl/hw1gz][img]http://d.imagehost.org/0229/pakt1.png[/img][/url]

Obrazek

[url=http://tiny.pl/hw1gz][img]http://b.imagehost.org/0953/pakt.png[/img][/url]

:ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro lis 17, 2010 17:56 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Jestem i ja.

Bydgostia

Od: Sob paź 16, 2010 22:31

Post » Śro lis 17, 2010 18:15 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

No i ja tyż :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro lis 17, 2010 18:18 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Melduje sie na watku again. Oderwawszy zmeczony wzrok od biletow i kosztow rozliczen za przejazdy uczestnikow szkolen (wiem wiem fascyyynujace zajecie :twisted: ) w miedzyczasie przysluchuje sie rozmowom warszawskiej czesci naszej ekipy. O 19.00 jestesmy umowieni na kolacje firmowa i bedzie to pierwszy raz taka kolacja w moim zyciu z czego sie bardzo ciesze :)
W tak zwanym miedzyczasie mam sie spotkac z czescia z nich i podyskutowac o wadach i zaletach mojego wstepu do projektu (tego tasiemca 20 stronicowego), juz teraz wiem jakie durne merytoryczne bledy popelnilam i straszliwie mi za nie wstyd. Ale ten kto sie nie myli ten sie nie rozwija, zatem - notatnik w dlon, uszy na maksa i bede sluchac, uczyc sie, notowac i zadawac setki pytan. Niewiele wynioslam z mojej uczelni ale nauczylam sie tam jednej bardzo madrej rzeczy: NIE MA GLUPICH PYTAN SA TYLKO GLUPIE ODPOWIEDZI 8)

A tak poza tym to strasznie tesknie za kotami, dawno nie bylam tak dlugo nieobecna poza domem, byc moze pracujac intensywnie czas inaczej mi sie liczy no i ta ciemna noc za oknem juz o 16.30 tez powoduje u mnie odruch szybkiego powrotu w domowe pielesze... ale dzis nad ranem Glusiatko moje kochane przyszlo, wyrodny synus czarownicy, po bijatykach i rozwalaniu przedpokoju z reszta holoty usiadl na mojej poduszce (zgadnijcie, kogo z niej zrzucil przedtem) przytuliwszy sie do mnie, mojej glowy i twarzy mruczal tak rozkosznie i cieplo ze objelam go i tak sobie serdecznie spalismy we dwoje :)

Po przyjezdzie do pracy dostalam sms od TZa. Felek naszczal mu na nogi 8O :evil: zazdrosna malpa, najpierw pogonil reszte kotow po czym poszedl i nalal na TZa przez dwie koldry oczywiscie.
I tym oto sposobem grafik prania kolder do konca miesiaca mam wyczerpany. Ilosc posiadanych kolder do spania rowniez :twisted: dobrze, ze mam odsmierdzacz i plyn do prania, bede miala rozrywke w weekend :?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro lis 17, 2010 18:58 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Limit kołder wyczerpany ale takie przytulania nocne to super są :1luvu:
Za to kolacja będzie świetna :ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Śro lis 17, 2010 19:05 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

A ja sobie kupiłam kozaki, tralalalalala :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Śro lis 17, 2010 19:07 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

a zimy ma nie być w tym roku :lol:
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Śro lis 17, 2010 19:08 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Pokaż :!:
W moich już chodnik mnie boli :x
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lis 17, 2010 19:10 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

AYO pisze:Pokaż :!:
W moich już chodnik mnie boli :x
jak ktoś zaczyna chodzić w kozakach we wrześniu :mrgreen: niech się nie dziwi, że nie wytrzymują :mrgreen: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro lis 17, 2010 19:30 Re: PAKT CZAROWNIC XIX zapraszamy!

Szłam wczoraj do knajpy, w której TŻ czekał na mnie z kolegą i op drodze weszłam do obuwniczego. Podeszłam do półki, wzięłam pierwszy but do ręki, założyłam na nogę i......poczułam jakbym włożyła bamboszki :mrgreen: Uiściłam i wyszłam :mrgreen: o takie http://allegro.pl/kozaki-firmy-rieker-z ... 10198.html
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]