Srebrny kotek z lasu - Mati, ale teraz już PTYŚ :):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 21:43 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Meduję się na wątku :D
Kocio cudny! Sama słodycz, ale słodyczy w moczu mówimy stanowcze nie :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon lis 15, 2010 21:54 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Przedstawiam mamę Siwka :D Mama Siwka jest równie, albo i bardziej srebrna jak Siwek. Wcale nie jest dzikunowata, daje się dotykać, głaskać i miziać. Dobry materiał na domowego kota :!:

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Zdjęcia z miziankami Siwka zostawię na jutro :roll: Za dużo szczęścia siwego dzisiaj :ryk:

No i gdzie ten konkurs na imię :?: Ja operuję imieniem roboczym Siwek, ale kot musi mieć własne imię :evil:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon lis 15, 2010 21:59 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Nie no, ja widzę, że to cała rodzinka taka piękna, srebrna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lis 15, 2010 22:01 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Oj wdał się synuś w mamusię-oboje niezwykle urodziwi!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Za domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 15, 2010 22:02 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

To może Srebrzyk :wink:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon lis 15, 2010 22:04 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Albo Sylwuś vel silver :wink:
Obrazek

bulba

Post » Pon lis 15, 2010 22:11 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Kasiu-ja juz z Silverem nie startuję-chciałam dać tak na imie kotkowi z mojego banerka,najpierw był Silverkiem,a potem dziewczyny zmieniły imię na Merlin-u mnie został jako Silver,ale ktos stwierdził,że jakiemus kotkowi to imie nie przyniosło szczęścia,więc juz nie podałam tej kandydatury :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 15, 2010 22:17 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

kropkaXL pisze:Kasiu-ja juz z Silverem nie startuję-chciałam dać tak na imie kotkowi z mojego banerka,najpierw był Silverkiem,a potem dziewczyny zmieniły imię na Merlin-u mnie został jako Silver,ale ktos stwierdził,że jakiemus kotkowi to imie nie przyniosło szczęścia,więc juz nie podałam tej kandydatury :?

Kasieńko, ale może właśnie Sylwek. Taki nasz polski Sylwester :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Pon lis 15, 2010 22:18 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Basiu dzięki :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

No dobra to teraz wyjaśniam sytuację obu kotów :wink: O rozwiązaniach, o których piszę poniżej decyduje kilka kwestii - dotychczasowe życie kotów, brak DT/DS na zawołanie w sytuacji kotów, które nie są w dramatycznej sytuacji zdrowotnej i bytowej oraz niestety finanse. Czyli w mojej ocenie - zdrowy rozsądek :wink:

Mama kotka z lasu została wysterylizowana i po zagojeniu rany pooperacyjnej wraca do poprzedniego miejsca pobytu. To jest bezpieczne miejsce i Dobra Pani kotkę zalicza już do swojego zaopiekowanego stadka. Jednak pomimo tego powrotu będziemy kotce szukać DS - jak najszybciej zostaną zrobione ogłoszenia. Z pełną informacją o sytuacji kotki. DS się znajdzie będziemy działać :ok:

Kotek z lasu zostaje w lecznicy - musimy wyjaśnić sprawę cukrzycy :? To po pierwsze, potem a właściwie równolegle - odrobaczanie i szczepienia. I już szukamy DT/DS, jak w tytule wątku - kotek z lasu nie wraca, zostaje w mieście stołecznym, przynajmniej do czasu znalezienia DS :wink:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon lis 15, 2010 22:24 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Zamęczę Was zdjęciami :oops: Ale on bardzo fotogeniczny jest. Jak na jedną sesję i wszystkie zdjęcia w klatce to dobrych zdjęć jest niebywała ilość. Zrobiłam więc stronkę z naszym bohaterem :ryk:

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lis 15, 2010 22:29 przez barba50, łącznie edytowano 1 raz

barba50

Post » Pon lis 15, 2010 22:27 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Śliczne :1luvu:
A kotkowych zdjęć nigdy dosyć :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Pon lis 15, 2010 22:29 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Wtrącę się do dyskusji związanej z imieniem kotka z lasu 8)

Mnie bardzo spodobała się propozycja KropkiXL - Matrix :mrgreen: :ok: Bo jednak latanie po ścianach to znak szczególny kotka z lasu 8)

To może jakieś wariacje na temat tego imienia :?: Bo jakoś zdrobnienia imienia Matrix nie widzę :?

Aleksandra59

Post » Pon lis 15, 2010 22:32 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

barba50 pisze:Zamęczę Was zdjęciami :oops: Ale on bardzo fotogeniczny jest. Jak na jedną sesję i wszystkie zdjęcia w klatce to dobrych zdjęć jest niebywała ilość. Zrobiłam więc stronkę z naszym bohaterem :ryk:

Obrazek

No to teraz o banerek poproszę :lol: :lol: :lol: :lol: Bo zdjęcia suuuuuuuuuuuper są :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Pon lis 15, 2010 22:34 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

Matek albo Majtek :ryk: :ryk: :ryk:
Ne, ne, ne - może i w niedzielę latał po ścianach, ale teraz trzeba by tłumaczyć dlaczego dostał takie właśnie imię. Toż to zadatek na nakolankowego kociaka :twisted: Widział ktoś Matrixa na kolanach :?: 8O

barba50

Post » Pon lis 15, 2010 22:36 Re: Srebrny kotek z lasu ............ szukamy DT/DS

taaa
feline porta 21 to moje też lubią ;)
tylko uważają, że serwuję zbyt rzadko
a takie imię zawsze można tłumaczyć że to tak z przekory ;)
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

[poprzednia][następna]