Diabełki powracają-zdjęcia str 1 i 2 na 5 NIESPODZIANKA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 11, 2004 0:35

Betix - po raz kolejny obejrzałam zdjęcia. Musze Ci powiedzieć, że jestem wielką fanką Twoich kotów. 8) Niesamowicie razem wyglądają, cudowna gromadka.

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Nie sty 11, 2004 0:45

Wolne miejsce zniknęło!

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Nie sty 11, 2004 7:49

Miejsce zniknęło bo wydłużało wszerz wątki, trzeba było przesuwać, jakby co to się znowu znajdzie :lol: :wink: (Co ja wygaduje!!!)
Ostatnio edytowano Nie sty 11, 2004 17:10 przez RyuChanek i Betix, łącznie edytowano 1 raz
"NiechodziOToByCzłowiekMiałKota,TylkoByKotMiałCzłowieka"
Obrazek

RyuChanek i Betix

Od: Śro lis 05, 2003 11:48

Post » Nie sty 11, 2004 11:23

No nareszcie zobaczyłam wszystkie Twe koty. Szczególny zachwyt budzą: Miya, Aisha i Saphira :love: A Simon to całkiem do Budryska podobny (ale Budrysek ładniejszy :twisted: :wink: )
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Nie sty 11, 2004 16:40

sliczna gromadka!
Ja najbardziej zachwycilam sie Aishą i Shapira sa sliczne a 'moja' Poochi ma takie sliczne okragle oczka spodziewalam sie ze bedzie duzo mniejsza a tu taka dorodna kocica :) Widac z ema u Ciebie jak w raju
Mam tyle przed sobą
Mój Bóg odnalazł mnie
Lecz nie wiem naprawdę
Kim jest
Jeśli możesz mi pomóc
Nie odmawiaj, nie mów nie
Tak mi Ciebie brak
KOCIARNIA

Emilka

Od: Pt sty 10, 2003 20:42

Post » Nie sty 11, 2004 16:44

Narazie to takie "brzydkie kaczątko" :lol: ale jak urośnie to będzie PIĘKNA !!! :P (teraz też jest piękna :wink: )
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Nie sty 11, 2004 16:46

RyuChanek i Betix pisze:http://miau.pl/upload/075.jpg - Kosz wypchany Tusiami i Poochami (???)

Poochimi:)
Wspaniale koty, i tyle ich... :D
Zazdroszcze... :roll:
A tak najbardziej mi sie podoba ta mala szyldkretowa\szylkretowa (zawsze sie nad tym zastanawiam :oops: ) Slicznosci!

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Nie sty 11, 2004 18:31

ryśka pisze:Betix - po raz kolejny obejrzałam zdjęcia. Musze Ci powiedzieć, że jestem wielką fanką Twoich kotów. 8) Niesamowicie razem wyglądają, cudowna gromadka.

Twoja opinia to dla nas ogromny komplement. :lol:
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Pon sty 12, 2004 0:10

Emilko (i Lorraine :lol: ) Poochi(Puchi) jest slicznym kochanym, maleństwem. Rosnie szybko bo ciągle wola o jedzenie, a jak tylko jestem w kuchni to stoi przy szafce z otwartym pyszczkiem i skrzeczy jak taki pisklaczek w gnieździe, a jak sie nie umie doczekac to wspina mi sie po nogach na szafke. Mam cale nogi zryte :lol: na szczęście (albo na nieszczescie) dochodzi do wprawy w skakiwaniu na szafki, dzięki temu moje nogi w koncu sie wygoją. Fajnie wyglada jak goni duze koty a one przed nia uciekaja, biega tak fajnie pupa do góry a przednie łapki przy ziemi, strasznie wesoly i żywy kotek. :lol: Lubi sie wspinać na kolana i byc miziana. I bardzo narzeka jak ogranicza sie jej wolność trzymaniemmocno narękach, marudzi głosno i sie wyrywa. Lubi spać na czyis kolanach lub brzuchu :lol: i lubi siłowac sie z Mikusią :lol:
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Pon sty 12, 2004 1:15

Wspaniała gromadka, Saphira po prostu cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tak rzymać kochani :ok: :ok: wielki ukłon za tyle serca

Amber

Od: Wto lis 11, 2003 22:17

Post » Pon sty 12, 2004 5:35

Ależ cudna gromadka :D Masz co pilnować, zasłony jako zjeżdżalnia :smiech3: Mój żaden kot nigdy na zasłony ani firany nie wchodził, nawet nie próbował - dziwne prawda?
Keiko :love: no cudowna jest! Och, wszystkie są oczywiście cudowne, ale rozumiesz, masz słabość, wyraźną jak widzę. Nie masz takiej drugiej ?Chętnie wezmę :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon sty 12, 2004 7:57

Dzięki :lol:
Nelly, Keiko jest jedyna i nikomu jej nie dam. :twisted: To mój problem jak juz mam jakiegos kotka to go nikomu nie dam 8)
Teraz Keiko prezentuje sie o wiele lepiej, ogon do góry, a ma taki fajny gruby ogonek i biega wyciagając do przodu łapki, prawie frunie. Czuje sie u nas jakby od zawsze tu była, zaczepia kotki małe i duże.Ciesze się że juz z nia lepiej. A zasłonki, no cóż od razu budziły zainteresowanie, wogóle lubia bawic się pod wiszącymi materiałami, np. narzuta, jeden kotek z jednej strony, drugi z drugiej i sie łapkami pacają...wspinać lubia sie też ale te mniejsze kotki. Jakbym dała jakieś rolety, żaluzje to pewnie zrobiłyby sobie z tego drapak :? No ale trudno, ciesze sie że sa szczęśliwe i takie bezkompleksowe, aby tak mogę wynagrodzić kotkom ich nieraz bardzo ciężkie życie, no bo niestety nie wszyscy dbaja o koty tak jak forumowicze :lol:
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Pon sty 12, 2004 15:52

No i co nikomu więcej się nie podobają?! :evil: :evil: :wink:
Obrazek

RyuChanek i Betix

Post » Pon sty 12, 2004 16:42

alez sa piekne!!!! Saphira - cudo po prostu!!! Czy one gonitwy po domu uskuteczniaja wszystkie naraz czy sie jakos dziela? :D I wszystkie takie szczesliwe.... I tyle ich! Tyle.... :lol:
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Pon sty 12, 2004 16:53

Betix, pięęęęęęęęęęęęęękne kociawki :love: poprostu cudowne :1luvu:
YYahyoo & Kira & Melody

yyahyoo

Od: Wto paź 14, 2003 18:10

[poprzednia][następna]