Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja i moje psy pisze:dobra sprawa zaczyna smierdziec rabarbar uzywaj sobie na miau ile chcesz i na dogo tez, ale licz sie z tym, ze ludzie czytaja..
po 1. jak przechodzilam zobaczylam kota, rozmawialam z pania dokarmiajaca i opowiedziala mi o kocie co napisalam w pierwszym poscie.. info o jego stanie mam od niej i tego co widzialam, jego stan ocenila na dobry opiekowala sie i karmila chciala tylko dla niego dom i nie zglaszala problemow
po 2. jak jestes z TOZu to rusz troche glowa-sluzy do myslenia wyobraz sobie- i jesli mozesz to sie zajmij, Fundacja proponowala pomoc- skoro pani nie skorzystala i stawiala coraz wieksze wymagania, ktorym niestety sprostac nie jestesmy w stanie to nic nie poradze
po 3. jesli moglabym cokolwiek zrobic w kierunku powstania organizacji zajmujacej sie zwierzetami to juz by to dzialalo, ale nie przejmuj sie jesli sie uda bedziesz miec o czym pisac po forach
po 4. nikt nic nikomu nie obiecal, azyl jest pełny nie mamy ludzi na DT w tym momencie, a zeby bylo jasne nawet gdyby w azylu bylo to pani, ktora obecnie karmi kocika ,a juz nie chce i -jak sama powiedziala- wolala by, zeby zdechl na mrozie niz tam trafil-nie wymaga komantarza
po 5. TOZ ma pieniadze wiec niech nimi dysponuje, a nie zrzuca odpowiedzialnosc za wszystkie porzucone zwierzaki na organizacje OPP, ktore robia co moga, a i tak komus nie pasuje..
pozdrawiam i zycze oswiecenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: ASK@, Google [Bot], Szymkowa i 147 gości