Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasiatatry pisze:wrociłam... 4,5hjestem wykonczona i Lesio tez, chociaz on polowe czasu przelezal u mnie na kolanach.
Z oczkami jest zle, aczkolwiek dostalismy recepte do wykupienia, w zasadzie 2 recepty. pani mi wszystko wytlumaczyla, ale z tego juz nic nie pamietam. Mam karte, to bede przepisywac jutro bo dzis nie mam siły. Najważniejsze, ze zmiany na chwile obecna są odwracalne, zalezy to jednak od zdrowia Lesia. troche zle widzi w tej chwili, ale widzi.
Krople wykupie jutro- postaram sie zamowic jeszcze dzis w dozie...
zaplaciłam 90 zł za samego okuliste![]()
pozniej pojechałam z nim na białobrzeska. zrobili morfologie na miejscu i nie była bardzo zła, jedynie doktor stwierdzil, ze Lesio jest odwodniony. Z wynikow wg lekarzy na bialobrzeskiej nie mozna jeszcze jednoznacznie okreslic, czy to fip.
Lesio dostał kroplowke i leki. ma wklucie, wenflonik... nie podoba mu sie to, ale skoro nie ma wyjscia...
jutro musimy jechac znowu... na czczo, bo beda badania. dzis zapłacilam 93 zł na bialobrzeskiej... moze jutro mi sie uda podjechac po szkole do sggw odbiore te karty wszystkie i ten vibragen omega i lekarz powiedział, ze juz mozna podawac i ze dobrze by było...
kasiatatry pisze:Bede o to małe gowno walczyc, choc pewnie raty bede cały rok spłacac![]()
ja mam nadzieje, ze to moze jeszcze nie to. jutro podamy pierwszą dawke vibragenu i zobaczymy. No i zrobia badania.
napisałam do tweety pw. zaczekam na odpowiedz.
jeszcze walczymy... chociaz ja juz momentami mam dosyc... Dozywiamy sie convalescence proszkiem. Lesio pije go z miseczki a reszte mu podaje strzykawka.
Lena tez pijeona wszystko musi
ide spac, bo mam na 8.30 lacine a pozniej znowu na białobrzeska.
kasiatatry pisze:Bede o to małe gowno walczyc, choc pewnie raty bede cały rok spłacac![]()
kasiatatry pisze:Lesio ma temperature 37,8 nie wiem, czy to u kota jest ok?
kasiatatry pisze:lekarz napisał cos takiego: "rokowanie ostrożne do złego" nie rozumiem? jutro jeszcze raz badania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], lucjan123 i 72 gości