Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
monia_k pisze:Właśnie byłam nakarmić Migotkę i jej mamę. Siedzą sobie na rurze w piwnicy.
Witam, chciałam się dowiedzieć czy adopcja trikolorki jest nadal aktualna?? Jak kotka dogaduje się z innymi kotami?? Mam dwie kotki 6 i 1 letnią, obydwie wysterylizowane. Mamy również pieska - buldoga angielskiego, który jest przyjacielsko nastawiony do kotów. Mam również pytanie, czy kotka jest zdrowa. Jeśli mój narzeczony nie zgodzi się na pelną adopcje, ewentualnie może moglibysmy zapewnić jej DT. Nasz buldog również pochodzi z adopcji, a obie kotki to znajdy.
monia_k pisze:Witam, chciałam się dowiedzieć czy adopcja trikolorki jest nadal aktualna?? Jak kotka dogaduje się z innymi kotami?? Mam dwie kotki 6 i 1 letnią, obydwie wysterylizowane. Mamy również pieska - buldoga angielskiego, który jest przyjacielsko nastawiony do kotów. Mam również pytanie, czy kotka jest zdrowa. Jeśli mój narzeczony nie zgodzi się na pelną adopcje, ewentualnie może moglibysmy zapewnić jej DT. Nasz buldog również pochodzi z adopcji, a obie kotki to znajdy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 267 gości