POMOC DLA PRAKSEDY- nadal potrzebna!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 15, 2010 8:47 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Wielbłądzio pisze:Dziewczyny, finansowo w tej chwili leżę, więc mogę wpłacić tylko tę symboliczną dychę :oops:
Ale mam możliwość zamówienia (nie ja będę placić) powiedzmy ze dwóch worków Puriny +/- jakichś puszek, najchętniej prosto na adres Agnieszki.

Prosiłabym wobec tego na priva o:
1. numer konta Agi (żeby wysłać tę dychę)
2. Jej adres i jakiś kontakt telefoniczny (żeby kurier mogł umówić się na dostawę)
(jeżeli ma być na inny adres niż Agnieszki, to oczywiście nie ma problemu - tyle, że ktoś będzie musiał to potem do Niej przewieźć)
3. ewentualnie - jeśli to nie ja mam dokonywać wyboru żarcia - linki do rzeczy, które mam zamówić (razem w granicach 300-350 zł).

Serdeczne dzięki.

EDIT: Doczytałam.
Ja też mogłabym zamówić te puszki +/- ew. jeszcze coś innego z tego sklepu - zdecydujcie, co jest bardziej potrzebne (więcej puch czy suche) i poproszę o namiary Praksedy :wink:

Kasia - dolicz mnie do zamówienia z Zooplus dla Agnieszki. Myślę, że każda karma się przyda.
Może dziś wieczorem to załatwimy ? (mam na myśli zamówienie).
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pt paź 15, 2010 8:47 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Iweta pisze:
Lidka pisze:Jeśli uda mi się zalatwic polar do budek to podeślę

W ubiegłym roku wysyłałam do Praksedy ścinki polarowe, dzis wysłałam do niej sms-a z pytaniem czy potrzebuje, nie dostałam odpowiedzi, ale weszłam na watek i widze, ze jednak potrzebuje :wink:

Moge wysłać jeden, dwa a nawet trzy wory (ok 15kg/jeden) ale....przesyłka za taki wór to 27 zł, więc sama nie sfinansuje trzech worków. Jesli ktos chciałby sie dołożyć to chetnie wysle większa ilość polaru dla Praksedy :)

Iweta! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt paź 15, 2010 8:50 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Iweta pisze:

W ubiegłym roku wysyłałam do Praksedy ścinki polarowe, dzis wysłałam do niej sms-a z pytaniem czy potrzebuje, nie dostałam odpowiedzi, ale weszłam na watek i widze, ze jednak potrzebuje :wink:

Moge wysłać jeden, dwa a nawet trzy wory (ok 15kg/jeden) ale....przesyłka za taki wór to 27 zł, więc sama nie sfinansuje trzech worków. Jesli ktos chciałby sie dołożyć to chetnie wysle większa ilość polaru dla Praksedy :)

Mogę spróbować załatwić transport do Warszawy (samochodem, bezpłatnie). Tylko napisz mi, czy bardziej bardziej Bielsko-Biała czy Sosnowiec?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pt paź 15, 2010 8:52 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Marcelibu pisze:
Iweta pisze:

Mogę spróbować załatwić transport do Warszawy (samochodem, bezpłatnie). Tylko napisz mi, czy bardziej bardziej Bielsko-Biała czy Sosnowiec?

Bielsko :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt paź 15, 2010 8:57 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Iweta pisze:
Marcelibu pisze:
Iweta pisze:

Do Bielska nie dosięgnę :( . A czy przesyłka konduktorska wchodziłaby w grę. Te worki to pewnie wielkie są? Ja płaciłam za taką przesyłkę 25 zł.

Marcelibu

Post » Pt paź 15, 2010 9:06 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Marcelibu pisze:
Iweta pisze:

Do Bielska nie dosięgnę :( . A czy przesyłka konduktorska wchodziłaby w grę. Te worki to pewnie wielkie są? Ja płaciłam za taką przesyłkę 25 zł.

A gdzie dosięgasz ? Moze jakos jednak dałoby sie to zgrać, wtedy zdecydowanie więcej moge wysłac, jesli tylko samochód pakowny :wink:

Edit:\Worki sa wieelkie, wchodzi do nich od 10-15 kg zalezy jak "ubity" jest polar. Poczta to też ta sama kwota bo 27 zł a ja mieszkam poza Bielskiem więc do dworca musiałabym dojeżdżać, wiec juz opcja poczty jest w tym wypadku lepsza (dla mnie)
Ostatnio edytowano Pt paź 15, 2010 9:08 przez Iweta, łącznie edytowano 1 raz

Iweta

Post » Pt paź 15, 2010 9:08 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Iweta pisze:
Marcelibu pisze:
Iweta pisze:

A gdzie dosięgasz ? Moze jakos jednak dałoby sie to zgrać, wtedy zdecydowanie więcej moge wysłac, jesli tylko samochód pakowny :wink:

Siewierz->Katowice i Kraków - te tereny. Do Bielska nikogo nie da się załatwić - za daleko... :|

Marcelibu

Post » Pt paź 15, 2010 9:19 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Marcelibu pisze:
Siewierz->Katowice i Kraków - te tereny. Do Bielska nikogo nie da się załatwić - za daleko... :|

Myslę, ze jakos uda sie wszystko zgrać, tylko będę musiała zaangazowac w to mojego TŻ-ta 8)

Iweta

Post » Pt paź 15, 2010 9:33 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Iweta, polar Praksedzie bardzo się przyda. Dzięki
Jakbyś mogła większą ilość to ja tez byłabym chętna, już nic nie mam, budki gotowe, a nie mam nic do środka. Moge ew. zapłacić za przesyłki.
AnielkaG

Post » Pt paź 15, 2010 11:34 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Marcelibu pisze: Czy jest banerek?

:?:
Najlepiej dobrze widoczny!

Marcelibu

Post » Pt paź 15, 2010 11:37 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Zaznaczam.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pt paź 15, 2010 11:45 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

osspdg pisze:PUSZKI KUPIONE :mrgreen:

Proszę potwierdzić dostawę, jeśli będą już dostarczone puszki. W razie zwłoki muszę interweniować na Allegro!

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Pt paź 15, 2010 11:53 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

Ścinki z mojego źródła będa za jakiś czas. Narazie co innego jest w krojeniu.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt paź 15, 2010 17:53 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

RudyiSrebrnyKot zrobiła banerek dla Praksedy:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=118468][img]http://tnij.org/prakseda[/img][/url]

Dziękujemy!

Marcelibu

Post » Pt paź 15, 2010 20:54 Re: BARDZO PROSZĘ O POMOC DLA PRAKSEDY

drugi banerek: (no nie wiem, czy lepszy... jakby co to proście kogoś innego - ja mam dziś taki dzień jak widać ;) )...
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=118468][img]http://tnij.org/praskeda2[/img][/url]
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

[poprzednia][następna]