[WAW]Koty spod PKiN - potrzebna pomoc doświadczonych łapaczy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 12, 2010 10:33 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Marcelibu pisze:Posiedzę tutaj, pokciukam chociaż :ok: .
Kocia rodzinka w samym-samym centrum???!

W samiutkim :( Aż dziw, ze się im nic nie stało a wizualnie wyglądają przepysznie :)
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Od: Śro paź 29, 2008 10:46

Post » Wto paź 12, 2010 10:36 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

A to nie te kotki, które wczoraj zatrzymały ruch na Marszałkowskiej?
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8493163,Maly_kot_przyczyna_duzego_zamieszania_w_centrum.html

Trzymam kciuki za akcję.

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Wto paź 12, 2010 10:37 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

joanina pisze:A to nie te kotki, które wczoraj zatrzymały ruch na Marszałkowskiej?
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8493163,Maly_kot_przyczyna_duzego_zamieszania_w_centrum.html

Ojej mam nadzieje, ze nie :(
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Post » Wto paź 12, 2010 13:19 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Dzisiejsza łapanka niestety nie wypaliła. Jutro łapiemy z Efcią :)
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Post » Wto paź 12, 2010 13:22 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

mpogorzelski pisze:Dzisiejsza łapanka niestety nie wypaliła. Jutro łapiemy z Efcią :)

Jejku, jejku! Nie było kociastych czy to tylko zmiana terminu? Na którą planujecie jutro? Jakaś pomoc potrzebna? :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto paź 12, 2010 13:31 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

zapisuje sie na kibicowanie 8) :ok: za udana akcje łapankową :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto paź 12, 2010 13:33 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

jamkasica pisze:
mpogorzelski pisze:Dzisiejsza łapanka niestety nie wypaliła. Jutro łapiemy z Efcią :)

Jejku, jejku! Nie było kociastych czy to tylko zmiana terminu? Na którą planujecie jutro? Jakaś pomoc potrzebna? :)

Kociaste były... a nie wyszło bo nie było dobrego przygotowania ;) Jutro z Efcią jestem umowiony na 18:00. Jeszcze jedna para rąk by się przydała.
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Post » Wto paź 12, 2010 13:46 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

mpogorzelski pisze:
jamkasica pisze:

Kociaste były... a nie wyszło bo nie było dobrego przygotowania ;) Jutro z Efcią jestem umowiony na 18:00. Jeszcze jedna para rąk by się przydała.

moge byc 8)
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Wto paź 12, 2010 13:58 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

ja w razie czego też- na 18 powinnam się bez problemu wyrobić :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto paź 12, 2010 14:05 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Ja mam dupę bladą do późnego wieczora (lub nocy), bo jest zebranie w szkole, a potem spotkanie rady rodziców :evil: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto paź 12, 2010 18:19 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Bylam :) Koci dostali miche suchego, miche mokrego i miche wody.
Do jutra powinno im starczyc.
Nie wiem czy zostawila to osoba, ktora probowala je lapac, ale stalo tam kilka platikowych pojemnikow... w jednym byl chleb rozmoczony, wiec wyglada jakby ktos je podkarmial.

Kociaki sa sliczne! Wygladaja na zdrowe i calkiem okraglutkie. Najbardziej na swiecie kocham czarne koty ;) ale to male bure jest :1luvu: Mamusia jest przesliczna, delikatna koteczke o przepieknych zielonych oczach... Cale szczescie ten krzak jest dosyc z boku i trzeba dobrze sie przyjrzec, zeby koty wypatrzec. Mam nadzieje, ze do jutra nie przyjdzie im do glowy nigdzie lazic....
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Wto paź 12, 2010 18:44 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Ania :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

mpogorzelski

Post » Wto paź 12, 2010 19:17 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

Fatalna jakosc, bo komorka i po ciemku - ale tak sie kotki maja...

Obrazek
Obrazek

Anusia

Od: Pon sie 25, 2003 15:45

Post » Wto paź 12, 2010 19:22 Re: [WAW] Metro Centrum - kocia rodzina mieszka w krzakach :(

W pt idę zobaczyć maluchy i zrobić im domowe foto, no i albo matkę albo któregoś wziąć do siebie jeżeli 4 będzie za dużo dla tamtego domu. Kociaki są już duże wiec nie potrzebują już matki a ja jestem w stanie znaleźć jej szybko dom i oswoić bo już nie takie koty miałam.

Załatwiłam odrobaczenie i ich przegląd :D u weta dzięki azylowi pod psim aniołem. Teraz szukamy im domku wszelkie info u mnie    501-533-524     gdyż kociaki nie pójdą nigdzie bez konsultacji u mnie :) mam co chwile tymczasa i wiem jak sprawdzić ludzi przed wydaniem. Bo czasami dzwonią dziwni np jedna babka była miła itp ale jak ją przepytałam okazało się ze 3msc kociaka chciała w piwnicy trzymać ...chore! A wiec trzymajmy kciuki za jutro i rozgłaszajcie proszę, że szukamy stałego domu!!!!

Anna Huzik
"Ludzie, którzy nienawidzą kotów, w swoim następnym życiu wrócą jako myszy."
Faith Resnick

gwiazdka86

Od: Czw cze 24, 2010 12:26

[poprzednia][następna]