Kot niepełnosprawny (paraliż tyłu) szuka domu!!-jest DS!!!:D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 09, 2010 10:13 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

banerek już podczepiony
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

wrozka

Od: Nie lip 25, 2010 15:59

Post » Sob paź 09, 2010 21:23 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

świetny banerek! zwraca uwagę. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Nyanko

Od: Sob wrz 11, 2010 19:05

Post » Nie paź 10, 2010 8:50 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

Tweety pisze:
dagmara-olga pisze:w jakim on jest wieku?
Może wrzuć i tu zdjęcie.

Czyli Pan Sowa korzysta z pieluch = potrafi nasikac w pieluchy, czy sika tylko przy stymulacji?
Nie korzystam z FB, dlatgo tu wypytuję a Miko z AFN - obecnie rezydent lecznicy we Wrocławiu jest mi bardzo dobrze - równiez osobiście znany - a stan dość podobny

Pan Sowa trafił do dr Niedzielskiego chwilę po Miko, dlatego zresztą odesłałam tam opiekunów Pana Sowy. Są z Krakowa i pomagam im teraz znaleźć nowy dom. Pęcherz musi być wyciskany ale Pan Sowa poddaje się temu bez problemu, nie to co Mikuś-buntownik. Natomiast porusza się z jednakową szybkością jak Miko i jest tak samo zabawowy. Rozmawiałam z p. Marleną, która miała wziąć Miko ale już przygarnęli inną bidę.
Tutaj już w wakacje p. Kasia dzwoniła do mnie, że ma problem z alergią u malutkiego synka ale uznała, że nie poddadzą się bez walki i nie wydadzą kotów ale niestety tym razem walkę przegrali i muszą ...
Mam z nimi ciągły kontakt więc gdyby znalazł się ktoś kto chciałby porozmawiać z nimi konkretnie to proszę o sygnał.
Nyanko, tel do mnie 505 052 892

To on jednak nie znalazł domu? Wydawało mi się, że sie ktoś zgłosił

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie paź 10, 2010 9:53 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

Tosza pisze:
Tweety pisze:
dagmara-olga pisze:w jakim on jest wieku?
Może wrzuć i tu zdjęcie.

Czyli Pan Sowa korzysta z pieluch = potrafi nasikac w pieluchy, czy sika tylko przy stymulacji?
Nie korzystam z FB, dlatgo tu wypytuję a Miko z AFN - obecnie rezydent lecznicy we Wrocławiu jest mi bardzo dobrze - równiez osobiście znany - a stan dość podobny

Pan Sowa trafił do dr Niedzielskiego chwilę po Miko, dlatego zresztą odesłałam tam opiekunów Pana Sowy. Są z Krakowa i pomagam im teraz znaleźć nowy dom. Pęcherz musi być wyciskany ale Pan Sowa poddaje się temu bez problemu, nie to co Mikuś-buntownik. Natomiast porusza się z jednakową szybkością jak Miko i jest tak samo zabawowy. Rozmawiałam z p. Marleną, która miała wziąć Miko ale już przygarnęli inną bidę.
Tutaj już w wakacje p. Kasia dzwoniła do mnie, że ma problem z alergią u malutkiego synka ale uznała, że nie poddadzą się bez walki i nie wydadzą kotów ale niestety tym razem walkę przegrali i muszą ...
Mam z nimi ciągły kontakt więc gdyby znalazł się ktoś kto chciałby porozmawiać z nimi konkretnie to proszę o sygnał.
Nyanko, tel do mnie 505 052 892 begin_of_the_skype_highlighting              505 052 892      end_of_the_skype_highlighting

To on jednak nie znalazł domu? Wydawało mi się, że sie ktoś zgłosił

często u ludzi większe serca niż możliwości. W rozmowie wychodzi, że albo nie zgadza się współmałżonek ale się "go urobi" albo "często wyjeżdżam ale kogoś znajdę do pomocy" itp.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon paź 11, 2010 8:35 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

I co z Panem Sową? znalazł się domek? tak mocno trzymam kciuki... :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

wrozka

Post » Pon paź 11, 2010 9:29 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

Mogę tylko wkleić banerek.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon paź 11, 2010 12:05 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

założyłam Panu Sowie wątek na forum
Niechciane i Zapomniane:
http://www.niechcianeizapomniane.org/fo ... t3139.html
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon paź 11, 2010 12:56 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

Uwaga!
Jest możliwość pokazania zwierzaków do adopcji w paśmie mazowieckim TVP
INFO. Warunek to dojazd z podopiecznym na godz.9 w wybraną sobotę pod
gmach tvp przy pl. Powstańców ( metro świętokrzyska). kontakt:kamila-hoszcz@wp.pl lub 504 564 064.23 Zobacz opinie "nie
muszą być zwierzaki tylko schroniskowe czy fundacyjne. Moga być też
takie które sobie u kogoś tymczasują... Nawet te co teraz buszują w
okolicy metra - jeśli będą wyłapane można je śmiało pokazać!!!"Kamila

(info z facebooka)

a co z tą opcją? ktoś już próbował?

Rozmaryn

Od: Nie sie 15, 2010 22:14

Post » Pon paź 11, 2010 13:26 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

wrozka pisze:I co z Panem Sową? znalazł się domek? tak mocno trzymam kciuki... :ok: :ok: :ok:

Ma domek czy jest w DT?

thor

Od: Czw paź 28, 2004 20:51

Post » Pon paź 11, 2010 13:36 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

thor pisze:
wrozka pisze:I co z Panem Sową? znalazł się domek? tak mocno trzymam kciuki... :ok: :ok: :ok:

Ma domek czy jest w DT?

wiem, że kolejne rozmowy są prowadzone ale chyba nie zapadła jeszcze ostateczne decyzja

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon paź 11, 2010 14:08 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

Udostępniłam informację o Panu Sowie na swoim profilu na Facebooku, mam nadzieję, że to coś pomoże...
Trzymam mocno kciuki za szczęśliwe zakończenie sprawy z kociastym!

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pon paź 11, 2010 20:01 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

Boże, on jest fantastyczny. Mam teraz duży problem z Dupencją, pokój zajęty, ale jakby nie było innego wyjścia, miejcie mnie w odwodzie.
Sumienie by mnie zagryzło, jakby Pan Sowa został uśpiony po tym wszystkim co przeszedł.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon paź 11, 2010 20:22 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

Megana pisze:Boże, on jest fantastyczny. Mam teraz duży problem z Dupencją, pokój zajęty, ale jakby nie było innego wyjścia, miejcie mnie w odwodzie.
Sumienie by mnie zagryzło, jakby Pan Sowa został uśpiony po tym wszystkim co przeszedł.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tufcio

Od: Nie paź 01, 2006 13:21
Lokalizacja: dzieciństwo-Biłgoraj, młodość-Wrocław, aktualnie-Warszawa, docelowo-...?

Post » Pon paź 11, 2010 21:31 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto paź 12, 2010 6:16 Re: Kot niepełnosprawny (paraplegik- paraliż tyłu) szuka domu!!!

Megana pisze:Boże, on jest fantastyczny. Mam teraz duży problem z Dupencją, pokój zajęty, ale jakby nie było innego wyjścia, miejcie mnie w odwodzie.

:ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

wrozka

[poprzednia][następna]