TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 23, 2010 4:54 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw wrz 23, 2010 12:32 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Jak sie czuje Rysiu? :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw wrz 23, 2010 12:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Rysiu od rana nic nie zjadł , martwi mnie to :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw wrz 23, 2010 12:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Rysiu, juz tak dlugo walczysz... Nie mozesz sie teraz poddac. WALCZ MALENKI :!: :!: :!:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw wrz 23, 2010 13:30 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

rzeczywiscie, dlugo walczy :) Jest silniejszy niz myslalam :) Dzielny kotek, nie poddawaj sie i walcz dalej, dasz rady, cioteczki sa z Toba! :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw wrz 23, 2010 17:36 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Rysiek zdrowiej, bo znajomi znajomej szukają rudego kocurka do adopcji :ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw wrz 23, 2010 18:50 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Rysiu pełna mobilizacja :D Zdrowiej i leć do domku własnego :)

Justa a jak pozostałe zwierzaki, a najważniejsze, Ty się czujesz?
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Czw wrz 23, 2010 19:33 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

izydorka pisze:Rysiek zdrowiej, bo znajomi znajomej szukają rudego kocurka do adopcji :ok:

nie dawno troszkę zjadł :lol: , więc chyba będzie OK a domek z nim nie będzie sie nudzić :wink:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 23, 2010 19:41 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

-kropeczka- pisze:Rysiu pełna mobilizacja :D Zdrowiej i leć do domku własnego :)

Justa a jak pozostałe zwierzaki, a najważniejsze, Ty się czujesz?

Pozostałe OK . Niestety Maniuś się źle u mnie czuje bez spacerów i zaczęłam z nim chodzić , nie wiem czy dobrze zrobiłam ale on tego tak bardzo potrzebuje , on tak ładnie na szelkach chodzi , tylko boje sie że to jeszcze bardziej zawęzi krąg potencjalnych chętnych na adopcje ...

Ozi je coraz mniej je :x

Eustachy sika jak go masuje .

Czort i Zuzu 30 na zastrzyki .

Pedro bardzo mocno rozwalił łapkę na szkle :evil:

Bardzo mnie gryzie że nie mogłam tydzień temu i wczoraj przyjąć 2 kociaków około 6 mies porzuconych , musiałam je odesłać do schroniska bo u mnie by zachorowały na PP a czy tam tez nie zachorują :?

A ja rano znów miałam krwotok z nosa a teraz boli mnie brzuch , chyba mnie łapie grypa jelitowa ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 23, 2010 19:45 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Justa&Zwierzaki pisze:
izydorka pisze:Rysiek zdrowiej, bo znajomi znajomej szukają rudego kocurka do adopcji :ok:

nie dawno troszkę zjadł :lol: , więc chyba będzie OK a domek z nim nie będzie sie nudzić :wink:

jak to miło w koncu czytać dobre wieści :) tylko tak trzymać, Rysiek :ok:

Prosimy o kolejne dobre wieści :) same takie o nowych pewnych adopcjach, wspaniałych domkach, wyłącznie zdrowych kotach, no i przede wszystkim o dobrym Twoim Justyno samopoczuciu :) :ok: :ok: :ok:

Acha, z bazarku dla Tyskich Mruczków uzbierało się niestety tylko 40 zł, ale dorzucimy coś, żeby było chociaż okrąglejsze 50 :) i jutro zrobię przelew :) a może na początku października znów wystawię bazarek, z tymi i z może jeszcze innymi rzeczami i wtedy pojawi się większe zainteresowanie... w sumie teraz bazarek był w połowie września, a wiadomo, że zwłaszcza Ci "dzieciaci" mają we wrześniu mnóstwo wydatków... więc liczę, że następnym razem będzie lepiej :) ale i tak ogromne dzięki dla taizu :1luvu: i kicia 582 :1luvu: które wygrały licytację :) oraz dla wszystkich biorących udział i podrzucających bazarek :1luvu:

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Czw wrz 23, 2010 19:46 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

No ale przeciez na spacery to ja bylam przekonana, ze Maniek juz dawno chodzi 8O Przeciez Jego wlasna Matka Chrzestna miala z nim chodzic... Justa kiedy Ty na to czas znajdujesz... :roll:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw wrz 23, 2010 20:02 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

Caragh pisze:No ale przeciez na spacery to ja bylam przekonana, ze Maniek juz dawno chodzi 8O Przeciez Jego wlasna Matka Chrzestna miala z nim chodzic... Justa kiedy Ty na to czas znajdujesz... :roll:

Szczerze mówiąc nie znajduje juz na to czasu , jestem w ciągłym biegu a z Mankiem nikt inny nie ma ochoty wychodzić :x a szkoda bo on taki fajny chłopak jest :wink: ale jak widzę jak on cierpi na brak spacerów to nie mam wyjścia , tylko żeby doba miała więcej godzin ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 23, 2010 23:03 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - strasznie zla passa:( Kociaki [*][*][*]

krwotok z nosa to nie objaw grypy jelitowej 8O idz z tym do lekarza! Jak wydobrzeje do konca, to wezme Manka na spacer z mila checia. Tylko ze to moje grypsko cos niechetnie przechodzi... I musze jutro isc do lekarza...

Kurcze, to nie powinno moim zdaniem zawezyc grona zainteresowanych domkow. :roll:

co do kociakow... w schronisku MOGA sie zarazic, ale nie musza, natomiast u ciebie na 99% by sie zarazily. Coz... tez bym zalowala na twoim miejscu, natomiast schron, to bylo najlepsze i jedyne wyjscie z tej sytuacji, skoro innych chetnych DT brak.

Rysiu, dzielny mruczku, pokaz tej wstretnej chorobie, ze wygrala bitwe, ale wojne przegra, bo ty te chorobe zwalczysz, pokonasz! :ok: :1luvu: dobrej nocy, mruczki i psiaki :) Justa :piwa: trzymaj sie cieplo :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]