Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 30, 2010 17:38 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

danka05 pisze:To może wyślij mi na pw namiar na kuriera lub firmę postaram się odszukać. Może byl u mnie i mnie nie zastal?

to jutro, bo odebrało mi się w pracy i tam mam namiary

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt paź 01, 2010 9:29 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

Platynka jest piekna... ma spojrzenie Pchely, siostry Marcysi - i troche przypomina mi nieufna i dzika Pippi w poczatkach jej ekhm, nazwijmy to blizszego kontaktu z ludzmi ;)
Rudy tez piekny. Boze, co one przeszly te kociaki... Platynka wyglada jakby ja ktos z dzunglii przywiozl a nie z bogatego domu, rzekomo kociolubnego :evil:

mam nadzieje ze uda sie namierzyc tego weta.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pt paź 01, 2010 14:46 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

Tweety pisze:
danka05 pisze:To może wyślij mi na pw namiar na kuriera lub firmę postaram się odszukać. Może byl u mnie i mnie nie zastal?

to jutro, bo odebrało mi się w pracy i tam mam namiary

nie podam namiarów, bo są błędne tzn sprawdziłam on-line status przesyłki i powiedziało, że błędny numer, więc zadzwoniłam do DPD i pani potwierdziła, że błędny numer i odesłała do Krak-vetu. Tam sprawdzili i okazało się, że jeszcze jej nie wysłali, bo coś tam i wyślą w poniedziałek :evil:
Tylko nie wiem, po co wysyłają taki tekst:
"Szanowna Klientko:

Ponownie witamy ze sklepu internetowego KrakVet.pl!

Uprzejmie informujemy iż zamówienie nr 387622 zostanie wysłane w dniu dzisiejszym za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD na adres:

....
Polska
Numer listu przewozowego: 0458636972090A - sprawdź status doręczenia

Powyższy status przesyłki jest możliwy do sprawdzenia po godzinie 22.00 (wcześniej może być 'nieaktywny').

Zamówienie powinno zostać doręczone przez kuriera DPD w kolejnym dniu roboczym.

Zapraszamy ponownie na zakupy w naszym sklepie.

Został zmieniony status twojego zamówienia.

Nowy status: Wysłane"

Tweety

Post » Pon paź 04, 2010 14:55 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

Paczka dotarła dzisiaj rano. Koteczki bardzo dziękują za żarełko dobrym ciociom :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Od: Sob lut 21, 2009 18:40

Post » Pon paź 04, 2010 15:08 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

danka05 pisze:Paczka dotarła dzisiaj rano. Koteczki bardzo dziękują za żarełko dobrym ciociom :1luvu:

niech im idzie na zdrowie. A ja czekam nadal na dokumentację o ich stanie

Tweety

Post » Śro paź 06, 2010 8:47 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

Kociaste czują się super. Coraz bardziej są ufne i nawet Bursztyn jest miziakiem. Nasza mała dama Platynka jeszcze mocno ostrożna ale zaczeła śpiewać do ludzi jak kogoś widzi w czasie karmienia.
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Post » Śro paź 06, 2010 9:56 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

danka05 pisze:Kociaste czują się super. Coraz bardziej są ufne i nawet Bursztyn jest miziakiem. Nasza mała dama Platynka jeszcze mocno ostrożna ale zaczeła śpiewać do ludzi jak kogoś widzi w czasie karmienia.

Mysia malutka :1luvu: Mogą jeszcze chwilkę u Ciebie posiedzieć? tzn musimy organizować transport na szybko czy jak nasza koleżanka będzie jechać jakoś chyba w tym miesiącu jeszcze to wystarczy?

Tweety

Post » Śro paź 06, 2010 15:05 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

Oczywiście że mogą jeszcze być. Ja je zabrałam świadomie i miejsce mają zaklepane bez radykalnego terminu. W skrócie, jak będzie transport to je zabierzecie i już ale nic na łapu capu.
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Post » Wto lis 09, 2010 17:29 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

Platynka pojechala do nowego domku. Będzie mieszkala ze swoją nową panią w Warszawie. Proszę o kciuki aby się pokochaly, bo kiciunia już swoje przeszla w życiu i należy się jej spokuj i milość.
ObrazekObrazekObrazek

danka05

Post » Wto lis 09, 2010 17:46 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

danka05 pisze:Platynka pojechala do nowego domku. Będzie mieszkala ze swoją nową panią w Warszawie. Proszę o kciuki aby się pokochaly, bo kiciunia już swoje przeszla w życiu i należy się jej spokuj i milość.

a co to za dom? może być na PW. Kocurek też znalazł już swoje miejsce?

Tweety

Post » Wto lis 09, 2010 20:35 Re: Pilnie poszukuję kontaktu z fundacją z Krakowa

To bardzo fajna kobieta która miala swoją ukochaną kotkę. Niestety ludzie żyją dlużej niż koty i jej pupil odszed z racji wieku więc bardzo pragnela zaadoptować czteronoga w potrzebie. Jej córka zglosila się do mnie z prośbą abym pomogla znaleźdz dla jej mamy taką bidę i padlo na Platynkę bo bardzo urzekla serce tej pani.
Bursztyn jeszcze jest z nami ale też zaczely się telefony z zainteresowaniem jego postacią tylko żaden jeszcze mi do gustu nie trafil.
ObrazekObrazekObrazek

danka05

[poprzednia]