POPROSTU KOCI ŚWIAT... Koci motyw wokol nas

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 08, 2010 13:33 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

kociczka39 pisze:Łooo,żebym wiedziała,że tak szybko wąt ruszy,to bym od razu się ozwała,a tak to nie załapałam się na pierwszą.
Sis,ale Ci z głowy pomysł wylazł ,hehe ,dobre.
Fajnie będzie nawet czasem tylko poczytać,żeby sobie odpocząć po całym dniu
Ja oprócz kota na punkcie swojego kota to mam na razie parę pluszaków co kiedyś,kiedyś dostałam i parę pocztówek hehe
Nie miałam kiedy czegoś więcej poszukać

spooko sis :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 08, 2010 13:35 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

kalair pisze:Obrazek

fajny :ok: jak sie fajnie rusza :D wyginam smialo cialo hehehe :D

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro wrz 08, 2010 13:43 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Prawie! :lol: :lol:
A to pierwsze zdjęcie to faktycznie z tłem, fajne!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro wrz 08, 2010 14:15 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Kociara82 pisze:znalazlam takie cos na swoim chomiczku :) Chyba o ile sie nie myle sa to gradienty, lub tla cyfrowe ale wykorzystac mozna w tak wielu rzeczach... np.jako tla do ramek do zdjec, tlo do banerka... wydrukowac by posluzylo jako papeteria...

(...)

Prośba, żeby zamiast wklejać tyle obrazków, podawać linki do plików docelowych, albo do galerii, gdzie te wszystkie obrazki są.
Ja wiem, że fajniej jest widzieć miniaturki, ale taka liczba obrazków bardzo obciąża serwer.
A jak jeszcze są usytuowane jeden pod drugim, robi się post - tasiemiec i trudno się to czyta.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro wrz 08, 2010 15:00 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

kalair pisze:
jaaana pisze:Na razie siknę. Fajny wątek będzie.
Kiedyś się pewnie czymś pochwalę :wink:

Jaaana, nie masz nic kociego?! 8O Fstyt! :ryk: :ryk:

Jak nie mam. jak mam :mrgreen:
Mam teraz, a pochwalę się kiedyś

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro wrz 08, 2010 15:03 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

jaaana pisze:
kalair pisze:
jaaana pisze:Na razie siknę. Fajny wątek będzie.
Kiedyś się pewnie czymś pochwalę :wink:

Jaaana, nie masz nic kociego?! 8O Fstyt! :ryk: :ryk:

Jak nie mam. jak mam :mrgreen:
Mam teraz, a pochwalę się kiedyś

:ryk: :ryk: :ryk: No to mi wyjaśniłaś :mrgreen: .Ehh ,ta starość.. :mrgreen: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro wrz 08, 2010 15:36 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

MaryLux pisze:
kalair pisze:
MaryLux pisze:Ja mam dobrze ponad 100 figurek kocich (a zaczęło się niewinnie, od jednej, którą dostałam na imieniny), trochę zdjęć kotów (nie tylko moich) i 1 parę kolczyków.

Ło..szacunek.. :kotek: :kotek:

Wszyscy moi znajomi wiedzą, że jak nie mają pomysłu na prezent, to mają mi dać coś kociego

Mam dwie figurki - jedną malutką drewnianą a drugą większą porcelanową tylko ona jest do położenia na brzegu szafki więc musiałaby być w jakimś zamykanym antykocim ;) pokoju :lol: Jak chcesz to dam dla Ciebie Thorkatt jak się spotkamy :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro wrz 08, 2010 15:42 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Kociara82 pisze:Możecie tu wrzucać ulubione kotburgery czy własnoręcznie przerobione fotki swoich kotów na komiksy.
Mam cały wątek poświęcony takim i innym kocim komiksom, ale nie będę wklejał już raz wykorzystanych komiksów (by nie obciążać serwerów :wink: ) - jak będę miał coś nowego, to gościnnie się wproszę :D.

Tu pozwolę sobie wkleić tylko mikro-komiks agitacyjny:
Obrazek
odsyłający do wątku: Konkurs na inicjatywę w Małopolsce. Koty proszą o głos!!!

Brawa za pomysł wątku, Kociara82! :ok:
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Śro wrz 08, 2010 15:43 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Obrazek

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 08, 2010 15:44 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

aa... no i nasze zdjęcie które było na kotburgerach :D
Obrazek
Z prawej z przodu Mieczysław, z lewej z tyłu Sibel.
Ostatnio edytowano Śro wrz 08, 2010 15:46 przez Gibutkowa, łącznie edytowano 1 raz

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Śro wrz 08, 2010 15:45 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro wrz 08, 2010 18:48 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

jestem i ja :ok: :mrgreen:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro wrz 08, 2010 19:19 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Mam kocie figurki, torebkę, przypinki, apaszkę, obrus, fartuszek kuchenny i ogólnie bardzo lubię motyw koci. :mrgreen:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro wrz 08, 2010 19:29 Re: POPROSTU KOCI ŚWIAT... czyli wszystko co wiąże się z kotami.

Cześć Petko,kope lat :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]