Jest DS dla pogryzionego maluszka i jego brata :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 14, 2010 23:45 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

:(

smarti pisze:śliczne biedactwo,chociaż do weta z nim trzeba iść.

Wiem, że trzeba, ale ja mam odgórny (od wetki) zakaz stykania się z kotami :(

Jak chodzę je karmić to daję jedzenie i odchodzę, zresztą one odchodzą jak podchodzę bliżej nich, nie uciekają ale odchodzą.
:cry:[/quote]

jak to odchodzą,dlaczego?poważnie pytam bo nie rozumiem...
a może ktoś z Twoich znajomych lub rodziny zgodziłby się iść z nim do weta. ja mogłąbym pomóc finansowo,chociaż tyle..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sie 15, 2010 0:12 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Smarti, u Kasi-Ani są koty białaczkowe, do tego kilka kotów odeszło w ciągu ostatnich dni na FIP i kilka jest z podejrzeniem FIP (choć jest wielka nadzieja że to jednak coś innego u tych kotków). Nie jest ciekawie, maluszkowi może to bardziej zaszkodzić niż pomóc... :roll:
Ja bym w ostateczności zawiozła malucha do schroniska do Konina no ale tam tez nieciekawie - brak izolatki (jedynie co się udało to z datków zakupić lampe bakteriobójcza to się choć PP tam uspokoiło).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie sie 15, 2010 0:29 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sie 15, 2010 5:42 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

panikota pisze:Banerek dla malucha

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/rannyw][img]http://tnij.org/rannyb[/img][/url]

Kciuki za domek :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzięki panikota!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sie 15, 2010 9:03 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Do góry biedactwo!!!!-czy znajdzie sie ratunek dla Ciebie?????
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie sie 15, 2010 10:17 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Może jednak gdzieś się coś znajdzie dla niego? :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie sie 15, 2010 13:27 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Błagamy chociaż o kącik w łazience,on jest ranny!!!!!!!-w takim upale może szybko dostać zakażenia bez leków!
Litości!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 15, 2010 14:00 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Tak szybko spadamy,tak daleko.....i prawie nikt tu nie zagląda :cry: :cry: :cry: ,a dla tego malucha za chwilę może już być za późno!!! :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 15, 2010 14:14 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Dzis niedziela, ludzi na forum nie ma. Ja sie tez jeszcze przebijam przez inne watki.
Latwo powiedziec, ze malutek musi cos znalezc, ale rzeczywistosc jest inna. Straszny zal ogarnia na jego widok.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie sie 15, 2010 14:36 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Wiem jaka jest rzeczywistość......niestety!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 15, 2010 15:12 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sie 15, 2010 15:37 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Każda pomoc na wagę złota Aniołku! :1luvu: :1luvu: :1luvu: -ja niestety zlikwidowałam konto na NK.
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie sie 15, 2010 16:03 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

CatAngel pisze:http://nk.pl/profile/34378345/gallery/album/2/58 może to coś pomoże :ok:

Dzięki :1luvu: tam na czwartym zdjęciu jest jego mamusia.

Ja też wstawiłam zdjęcia kotków na nk, ale jak zwykle cisza. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie sie 15, 2010 16:41 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

:( :(
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Nie sie 15, 2010 16:43 Re: Proszę o DT-DS dla pogryzionego? maluszka;((( Pabianice

Tylko nie zalamuj sie, ktos go wypatrzy.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

[poprzednia][następna]