Moderator: Estraven
Bakeneko pisze:a ja sobie myślę że tak naprawdę nie wolno szafować życiem, tym co nie żyją, życia przywrócić nie możemy, więc nie odbierajmy go zbyt łatwo, cierpienie minie i jeśli jest tylko cień nadziei warto się o niego zahaczyć, wiem można to przeliczyć (finansowo) na inne uratowane istnienia.... ale ja jestem zdania że jak tylko można to trzeba ratować....
za malenka
Opatrznosc czuwa nad nia caly czas 
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:CatAngel ma rację.
Gdyby kotka mogła żyć bez zaburzeń neurologicznych i normalnie się załatwiać i gdyby potem kosteczki jej nie bolały to na pewno trzeba ją ratowac.
prędzej czy pózniej znalazłby sie DS a i DT by się znalazł.

Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka, nfd, puszatek i 126 gości