Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 10, 2010 20:51 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Nooooo,kuchnie juz ma.Zreszta on jest bardzo życzliwy,wcale mu nie przeszkadzało ze Kuba tam plądrował.

Edi100 on sie kotów nie boi tak bardzo,mnie sie przeraził na dobre kiedy był w pokoju.A ja nawet słowem sie nie odezwałam.
Ja mysle ze koty jak to koty,moze i były jakieś bójki,ale chyba nic nadzwyczajnego sie nie działo.
On człowieka pamięta,to człowiek tak strasznie źle mu się kojarzy.
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 20:52 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Willow_ pisze:Oj ... biedny Sasza :? Może jednak zaprzyjaźni się z Kubą i Kubuś mu pomoże ... :kotek:

Bardzo na to liczę :wink:
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 22:44 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Legnica pisze:
Willow_ pisze:Oj ... biedny Sasza :? Może jednak zaprzyjaźni się z Kubą i Kubuś mu pomoże ... :kotek:

Bardzo na to liczę :wink:

Ja także. Liczę że się nauczy ufać i będzie już w pełni szczęśliwy :1luvu:
Ja od wczoraj mam "nowy" nabytek. Małego wczoraj wywalili z auta:(
Ludzie są jednak obrzydliwi :evil:

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Wto sie 10, 2010 22:51 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Też sobie zaznaczam ( sikać nie będę :wink: ).
Co do Saszki, to on już i tak zrobił ogromne postępy :) To nie jest już to wystraszona kocio co na początku. A i z wyjściem na pokoje się oswoi, przekona się, że koty też mogą :twisted:

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Wto sie 10, 2010 23:12 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

8) wode na kawkę gotuje 8)
zalac czy wyłączyc Marudka?
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 23:20 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Wszyscy juz spią(domownicy),a ja zamierzam wziąć Saszkę na rece i podać mu miskę wieczornej mokrej w pokoju na wersalce :wink:

Edit:nocnej mokrej,sie porobiło juz po połnocy :oops:
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 23:34 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Nic nam z kolacji na pokojach nie wyszło.Jak tylko zaczełam wychodzić z pokoju,Sasza spanikowął,zaczał sie szarpać wiec go pusciłam.
Nie ma odwagi wyjść tak jawnie :wink:
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 23:48 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Wiesiu, a w czwartek po południu, będziesz? Wracam z Jawora koło piętnastej.

Marudka

Od: Sob maja 03, 2008 15:22

Post » Śro sie 11, 2010 8:36 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Legnica pisze:Nic nam z kolacji na pokojach nie wyszło.Jak tylko zaczełam wychodzić z pokoju,Sasza spanikowął,zaczał sie szarpać wiec go pusciłam.
Nie ma odwagi wyjść tak jawnie :wink:

Ja bym zostawiała drzwi i dała saszy wolną łapę oczywiście kontrolując z dystansu sytuację. On się przełamie, ale musi to zrobić we własnym, kocim , saszowym tempie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 11, 2010 10:27 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Drzwi do kuchni otwarte,Sasza siedzi w budce i obserwuje plątające sie futra.
Chyba przyzwyczajenie do nocnego trybu życia mija,bo nie wygląda dzis jak śnięta ryba :wink: do 2 w nocy nie dałam mu spać,potem padł,a teraz wygląda na zupełnie trzeźwego.Oczka ładne,ożywione,w ogóle jakis taki przytomny 8)
Legnica

Post » Śro sie 11, 2010 10:30 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Wczoraj bardzo sie ucieszyłam z apetytu Bezy,dla odmiany dostała suchego Bephara,a ze z sucha ona nie bardzo,Bephara pojadła sporo,z pół miseczki wsunęła,ucieszyłam się ze wreszcie coś pod jej gust mam.
A dzisiaj wyszła z łazienki i uroczyscie pod drzwiami wszystko oddała
:(
Legnica

Post » Śro sie 11, 2010 11:09 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Może zbyt łapczywie zjadła? Nie pogryzła?
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro sie 11, 2010 11:12 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Łapczywie-fakt.Dla tego się ucieszyłam że jej smakuje.
Tylko po kiego czekała aż do rana,kiedy drzwi otworzę?
Nie rozumiem,przecież mogła sobie haftnać od razu...po co czekać?
To tak wyglada jakby musiała akurat pod drzwi,nie inaczej tylko w tym właśnie miejscu?
Goopia jestem,nie wiem o co jej chodzi.
Legnica

Post » Śro sie 11, 2010 11:14 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Dziękuję za wpłaty od CoToMa i Amika6,jeszcze dzisiaj zamówię worek suchej.
Dziękuje też Marudce-dzisiaj ma przyjechać zwir.
Legnica

Post » Śro sie 11, 2010 11:45 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA-Nowy wat 6

Witam.To ja się zaznaczam. :wink:
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

[poprzednia][następna]