w stolicy, jakby co, mogę coś niecoś pomóc.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dceglowska pisze:ojej, zobaczyłam w temacie w-w i jakoś głupio pomyślałam, że to warszawa
w stolicy, jakby co, mogę coś niecoś pomóc.
mawin pisze:(![]()
![]()
mawin pisze:a drugi malec już złapany?
na co kociak jest chory?
jessi74 pisze:ojej , to już nie wiem ile tam jest tych malców, dzisiaj Beata złapała dwa buraski, mocno pręgowane, w czarne paski - takie małe Mietkiokragłe wielkie oczy ! cuda! dziewczyna i chłopak, w dobrej kondycji i zdrowe ! kompletnie nie mamy co z nimi zrobić
gdzie je umieścić, bo wczesniejsze plany "się sypnęły"
![]()
to nie wiem ile ich tam jest, bo ja jak byłam tam to widziałam też - wydaje mi się takiego whiskasowego, szarosrebrnego![]()
osset widziałaś tam takiego? jak ten kocurek dorosły co tam blisko się kręci..
ossett pisze:jessi74 pisze:ojej , to już nie wiem ile tam jest tych malców, dzisiaj Beata złapała dwa buraski, mocno pręgowane, w czarne paski - takie małe Mietkiokragłe wielkie oczy ! cuda! dziewczyna i chłopak, w dobrej kondycji i zdrowe ! kompletnie nie mamy co z nimi zrobić
![]()
to nie wiem ile ich tam jest, bo ja jak byłam tam to widziałam też - wydaje mi się takiego whiskasowego, szarosrebrnego![]()
Nie, nic nowego nie widziałam. Niestety dziś tam nie chodziłam. Zakładam, ze były na początku cztery. Czyli zostałby teraz jeden czarny.
Ale z drugiej strony te pręguski co ostatnio widziałam to nie wiem czy miały aż tak czarne paski...
Tak czy inaczej warto założyć, że było ich tam więcej niż 4 na wszelki wypadek. One się potrafią dobrze kryć i potem są niespodzianki.
Agness78 pisze:Agness78 pisze:PILNIE DT! dla Iskierki viewtopic.php?f=13&t=114655
ma czas do soboty a później czeka ją schron
jessi74 pisze:ossett pisze:jessi74 pisze:ojej , to już nie wiem ile tam jest tych malców, dzisiaj Beata złapała dwa buraski, mocno pręgowane, w czarne paski - takie małe Mietkiokragłe wielkie oczy ! cuda! dziewczyna i chłopak, w dobrej kondycji i zdrowe ! kompletnie nie mamy co z nimi zrobić
![]()
Nie, nic nowego nie widziałam. Niestety dziś tam nie chodziłam. Zakładam, ze były na początku cztery. Czyli zostałby teraz jeden czarny.
Ale z drugiej strony te pręguski co ostatnio widziałam to nie wiem czy miały aż tak czarne paski...
Tak czy inaczej warto założyć, że było ich tam więcej niż 4 na wszelki wypadek. One się potrafią dobrze kryć i potem są niespodzianki.
jeszcze dzisiaj za dnia obejrzę te złapane, albo natasza umieści fotki, jak narazie jest z nimi w lecznicy, może się mylę , ale to żaden z tych złapanych to nie jest atki jasnoszary whiskasik, którego tam widziałam. bo czarnuszki są dwa na pewno. czyżby było ich pięć?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 75 gości