Celinka, Diego i Pyza - w swoich domach :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 27, 2010 12:16 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Wątek mi zginął :evil: , a tu takie piękne fotki!!!
Celinka jest prześliczna :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 27, 2010 20:39 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

a co tutaj taka cisza? Celinka komputer rozbroiła :twisted:? Proszę się tu nie ociągać, focić i relacjonować!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Śro lip 28, 2010 20:02 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

magdaradek skąpi nam fotek Celinki i TŻ. :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Śro lip 28, 2010 20:19 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Mało tego, wieści również nam skąpi :evil: :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lip 29, 2010 10:06 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Gdize ja skąpię? czego skąpię?
dopiero co była cała masa fot z Celinką i TŻtem a Wy już marudzicie???? :wink:

u Celinki wsz ok. Po szczepionce nic się nie dzieje, mała nie kicha. Oczko zakraplamy. Po niedzieli jedziemy do Cioci CC żeby obejrzała oko i powiedziała, kiedy tniemy pannę.

Celinka kocha mojego TŻta i ledwie on usiądzie na fotelu, już ogrzewa mu jajka :lol:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw lip 29, 2010 10:14 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Wieści niewiele, ale za to dobre i... pikantne :lol:
Uściski dla Celinki :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lip 29, 2010 10:15 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

magdaradek pisze:
Celinka kocha mojego TŻta i ledwie on usiądzie na fotelu, już ogrzewa mu jajka :lol:

No teraz to rozumiem, ciekawe czy TŻ-et będzie szczęśliwy jak wrócą upały...

Edit:
Martwi mnie to oczko, bo skoro cały czas tylko jedno choruje, to czy to aby nie jakiś problem z kanalikiem łzowym? Podpytaj może CC jak będziecie u niej.
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Czw lip 29, 2010 10:30 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

magdaradek pisze:Po niedzieli jedziemy do Cioci CC żeby obejrzała oko i powiedziała, kiedy tniemy pannę.

się zobaczymy :) I Celinkę obaczę nawłasnoocznie :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lip 29, 2010 11:49 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Georg-inia pisze:
magdaradek pisze:Po niedzieli jedziemy do Cioci CC żeby obejrzała oko i powiedziała, kiedy tniemy pannę.

się zobaczymy :) I Celinkę obaczę nawłasnoocznie :ok:

faaaaaaaaajnie :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt lip 30, 2010 12:47 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

wczoraj mój TŻ naszykował sobie kolację: kawał kiełbachy na ciepło z musztardą.
zadzwonił tel i musiał na chwilę odejść od "michy". Wraca - kiełbachy brak 8O
a Celina powarkując ciągnie za sobą po pokoju kiełbasę trochę dłuższą od siebie samej :twisted:
no co było robić - opłukał, kawałek na spróbowanie dał panience i jadł dalej :twisted:

serek bryndza słony jak jasna cholera też jej smakuje :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt lip 30, 2010 12:49 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Z Celinki prawdziwa Celyna jest :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie sie 01, 2010 9:18 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

Wczoraj poznałam Celinkę osobiście :). Jest przeurocza :love:. Maleńka, wesoła, kolorowa chudzinka dziarsko wybiegła nam na spotkanie! Dała się wziąć na rączki, zamiałczała cichutko i... zapuściła traktorek. Cudna, niezwykle proludzka koteczka. Cały czas nam towarzyszyła, TŻ zauroczony. Przyszły domek będzie miał wspaniałego koteczka :kotek: :ok:.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie sie 01, 2010 20:37 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

rybcie pisze:Wczoraj poznałam Celinkę osobiście :). Jest przeurocza :love:. Maleńka, wesoła, kolorowa chudzinka dziarsko wybiegła nam na spotkanie! Dała się wziąć na rączki, zamiałczała cichutko i... zapuściła traktorek. Cudna, niezwykle proludzka koteczka. Cały czas nam towarzyszyła, TŻ zauroczony. Przyszły domek będzie miał wspaniałego koteczka :kotek: :ok:.

rybcie dziękuję za opiekę nad kociastymi :1luvu:
Celinka jest koteczką naprawdę przeuroczą i kochaniutką.

Zaraz będzie czas pisać ogłoszenia.....
Obrazek

magdaradek

Post » Nie sie 01, 2010 20:53 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

magdaradek pisze:wczoraj mój TŻ naszykował sobie kolację: kawał kiełbachy na ciepło z musztardą.
zadzwonił tel i musiał na chwilę odejść od "michy". Wraca - kiełbachy brak 8O
a Celina powarkując ciągnie za sobą po pokoju kiełbasę trochę dłuższą od siebie samej :twisted:
no co było robić - opłukał, kawałek na spróbowanie dał panience i jadł dalej :twisted:

serek bryndza słony jak jasna cholera też jej smakuje :mrgreen:

:ryk:

U mnie Mamba tak robi, z tym że... kradnie wszystko (nawet bułki :mrgreen:) i nie z głodu, oj nie. On kradnie żeby się pobawić :lol:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon sie 02, 2010 9:13 Re: 4m. Celinka zwana Frygą-śliczna i milusia tri szuka naj domu

No, a ja musiałam sobie sama wątek znaleźć, bo mi Magda linka nie przesłała...
Sprytna jestem to znalazłam :twisted:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

[poprzednia][następna]