Mama i 6 kociąt! Ogród, piwnica pilnie potrzebne! Tychy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 8:31 Re: PILNIE POTRZEBNA KOTKA KARMIĄCA dla 6 maluchów! mamy 2 godz!

mada:) pisze:Kotka jest podobno bardzo dzika.

Na tę chwilę nic nie zrobimy, bo najzwyczajniej w świecie nie mamy gdzie umieścić 7 kotów, a jak wiadomo małe muszą być z matką jeszcze przez dosyć spory kawałek czasu.

Dziękuję wszystkim za wsparcie i ciepłe słowa. :)
Zmieniam tytuł wątku i szukamy, co jest szukaniem złotej kropli w morzu, DT dla rodzinki do czasu odchowania malców.

Chcesz dać dziką kotkę z maluchami na DT? Przecież ona ze stresu może odrzucić maluchy.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw lip 22, 2010 8:49 Re: Dzika mama i 6 kociąt PILNIE SZUKA DT Grożą im ludzie! Tychy

seidhee - potrzebujemy kawałka bezpiecznego pomieszczenia, gruntu, gdzie koty będą bezpieczne. Oczywiście, nie mam na myśli domu z trójką dzieciaczków i psem oraz innymi kotami.

Cokolwiek, gdzie będzie pewność, że nie przyjdzie ktoś z tępym narzędziem i nie zatłucze kotów...
Portrety zwierząt na zamówienie:
magda-parzonka.fotosik.pl
Moje GG: 3447235.

mada:)

Od: Pon lip 16, 2007 8:26

Post » Czw lip 22, 2010 9:34 Re: Dzika mama i 6 kociąt PILNIE SZUKA DT Grożą im ludzie! Tychy

mada:) pisze:seidhee - potrzebujemy kawałka bezpiecznego pomieszczenia, gruntu, gdzie koty będą bezpieczne. Oczywiście, nie mam na myśli domu z trójką dzieciaczków i psem oraz innymi kotami.

Cokolwiek, gdzie będzie pewność, że nie przyjdzie ktoś z tępym narzędziem i nie zatłucze kotów...

To może napisz w tytule wątku, że bezpiecznego miejsca na odchowanie, bo kawałek np. piwnicy to zupełnie co innego niż DT ;)

Nadal uważam, że najlepszym wyjściem było kociaki uśpić jak tylko zostały znalezione, bo to że jest matka niestety wcale nie oznacza dla nich życia ani bezpieczeństwa.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw lip 22, 2010 11:09 Re: Mama i 6 kociąt! Ogród, piwnica pilnie potrzebne! Tychy

seidhee, zmieniłam tytuł.

Z tego, co mi wiadomo, mamka przychodzi do maluchów, mam nadzieję, że je karmi i odchowa dzieciaki.
Portrety zwierząt na zamówienie:
magda-parzonka.fotosik.pl
Moje GG: 3447235.

mada:)

Od: Pon lip 16, 2007 8:26

[poprzednia]