Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Nie wierze, że nie ma nikogo ""rodziny,znajomych"" kto by kotka przygarnąłmożliwe, iż boi sie zabrać kota ze sobą bo jak na miejscu sie okaże, że nie może go zatrzymać, to dopiero będzie draka
vega013 pisze:CatAngel pisze:Nie wierze, że nie ma nikogo ""rodziny,znajomych"" kto by kotka przygarnąłmożliwe, iż boi sie zabrać kota ze sobą bo jak na miejscu sie okaże, że nie może go zatrzymać, to dopiero będzie draka
Przecież wyjeżdża na stałe. Pojechałabyś tam, gdzie nie wolno by było przebywać Twojemu domownikowi, członkowi rodziny?
vega013 pisze:Z innego wątku dowiedziałam się, że abazak wyjeżdża do Irlandii.
Kasia D. pisze:Mogłaby go zabrać ale jej sie nie chce załatwiac formalności i szkoda jej pieniędzy.
Wiesz, abazak, mam nadzieje, ze jak bedziesz już tylko leżec (...) to córka odda się do domu starców.Bo będziesz jej przeszkadzac w wojażach zagranicznych.
kiora-kociara pisze:
I pewnie nie bierze ze sobą kota bo jedzie pod namiot, bez kasy, za pracą i sądzi, że ją dostanie, po czym po trzech miesiącach wróci z płaczem do kraju, że pracy nie było, jedzenia również.
Aż mi się ciśnie na usta-(...)i żebyś trafiła na taką właśnie historię ...
piccolo pisze:Kasia D. pisze:Mogłaby go zabrać ale jej sie nie chce załatwiac formalności i szkoda jej pieniędzy.
Wiesz, abazak, mam nadzieje, ze jak bedziesz już tylko leżec (...) to córka odda się do domu starców.Bo będziesz jej przeszkadzac w wojażach zagranicznych.kiora-kociara pisze:vega013 pisze:Z innego wątku dowiedziałam się, że abazak wyjeżdża do Irlandii.
I pewnie nie bierze ze sobą kota bo jedzie pod namiot, bez kasy, za pracą i sądzi, że ją dostanie, po czym po trzech miesiącach wróci z płaczem do kraju, że pracy nie było, jedzenia również.
Aż mi się ciśnie na usta-(...)i żebyś trafiła na taką właśnie historię ...
zgłaszam Wasze posty do moderacji
vega013 pisze:Poker71 pisze:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 86 gości