Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Efcia1 pisze:Kasiu, obiecano mi profesjonalną sesję fotograficzną, ale fotograf zarobiony mocno więc czekam cierpliwie. Postaram się zrobić dzisiaj kocinkom nieprofesjonalne zdjęcia, na osłodę![]()
Czekam z niecierpliwością.![]()
Od niedzieli wypuszczam kociaki "na salony", łojezuuuuuniu, tornado przy nich to pikuś![]()
Pozostałe koty patrzą na te latające, włochate kulki z przerażeniem![]()
Słodziaki![]()
Za to Frodo zasiłał mi ostatnio łóźko, tak przypuszczam, że to on, bo wczoraj przyłapałam go na gorącym jak walił na nie qpala![]()
Ciekawe, o co chodzi![]()
Pewnie jest zazdrosny o maluchy i chce Ci pokazać, że nie podoba mu się ich towarzystwo. Do tej pory był najmłodszy. Moja Księżniczka zawsze tak robi, jak chce wyrazić swoje niezadowolenie. Nie lubi zostawać sama na dłużej. Więc kiedy zostawiam ją samą po powrocie czeka mnie niespodzianka. Kuweta czysta, a ja mam sprzątanie. Na szczęście oszczędza łóżka i dywany. Dodatkowo muszę wysłuchać reprymendy w jej kocim języku.![]()
Z oczkami u maluszków generalnie lepiej, choć u dymniaczka wygląda to obrzydliwie, bo ma czerwony wrzód zamiast oka. Ale to podobno objaw gojeniaZa to malutkiej biało-czarnej niuni oczko jakby zarosło, nie wiem czy tak powinno być. Jutro pojedziemy chyba do weta, bo mają jeszcze jakieś dziwne strupki na skórze.
kalla pisze:Pewien maluch mi bardzo kogoś przypomina.
Efcia1 pisze:kalla pisze:Pewien maluch mi bardzo kogoś przypomina.
Mnie równieżAle charakterki mają inne, Bąbel był przebojowy, ten to taki mały gapcio (ale uroczy)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości