Będzie dobrze!!!!

Za zdrówko.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sebriel pisze:Mojra, Mojra... jest chłopakiem...
Mojra, a właściwie Major( imię pasuje, bo chce żeby wszyscy robili to, co on chce) już nie wlecze łapki za sobą- porusza nią, próbuje na niej stawać. Wet powiedział, że to bardzo dobrze, że prawdopodobnie w przyszłości będzie chodzić na tej łapce
co nie zmienia faktu, że wieczorem jedziemy na RTG łapy
dobre wiadomości! trzymam kciuki za składkę na badania i leczeniesebriel pisze:już nie wlecze łapki za sobą- porusza nią, próbuje na niej stawać. Wet powiedział, że to bardzo dobrze, że prawdopodobnie w przyszłości będzie chodzić na tej łapce co nie zmienia faktu, że wieczorem jedziemy na RTG łapy
rozumiem, że ipsi decyduje o imieniu, możemy puścić wodze fantazji i podrzucać propozycje;sebriel pisze: Kandydatura ipsi mi się podoba, Majorowi też
ipsi pisze:8) nazywaj kota jak ci pasuje w koncu jest u ciebie:) jesli u mnie zladuje bedzie -igor albo iggy;)
sebriel pisze:
Mojra, a właściwie Major( imię pasuje, bo chce żeby wszyscy robili to, co on chce) już nie wlecze łapki za sobą- porusza nią, próbuje na niej stawać.
[....]
Kandydatura ipsi mi się podoba, Majorowi też
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 805 gości