kurczak znowu stal sie obiektem atakow kotki. na noc staram sie zamykac ich w oddzielnych pokojach, zeby mogl troche odetchnac, ale wiekszosc dnia mija mu na ucieczkach albo urywaniu sie przed nia
kocham bure, mam cztery teraz a może krople Bacha? http://abckarmanet.pl/index.php?cat_id=99 to dystrybutor Vitoparu, więc też trochę taniej ma jakby ktoś potrzebował
kurczak ma swoje wzloty i upadki: glownie wywolywane przez wzloty i upadki rezydentki. dzieki rc calm jest troche lepiej: chlopak moze nie potrafi sie"postawic", ale juz mniej uciekajacy jest. a odnosnie do jedzenia: to je osobno, bo on kazdemu by miche odstapil - a chetnych u mnie nie brakuje
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność. Sławomir Mrożek
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność. Sławomir Mrożek
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Ale, prawdę mówiąc, Kurczaczkowi przydałby się dom z takimi właśnie kotami, jak moje dwa: spokojne, nieagresywne... No cóż...
no trudno, ale jest czego zalowac kurczak to kot-ideal. akceptuje kazdego zwierza i kocha miloscia ogromna czlowieka, poza tym w lozku nie ma zwyczaju przyduszac i elegancko komponuje sie z wyposazeniem wnetrz