ARI - już rok szuka domu...leczymy GRONKOWCA ZŁOCISTEGO s.31

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 29, 2010 21:45 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Ciekawe jak Ari się odnajduje w nowym DT? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob maja 29, 2010 22:24 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Jak go znam to tajniaczy a kiedy w mieszkaniu jest cisza i spokój wtedy Ari urzęduje na całego .U mnie tak było!Tyle że,w dzień nie miał gdzie się schować to siedział w koszyczku i łypał na mnie .
:ok: :ok: Trzymaj się Ari słoneczko moje :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie maja 30, 2010 7:57 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Ari - do tajnych służb :!: :ryk:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie maja 30, 2010 9:17 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Mam nadzieję, że powódź Was w żaden sposób nie dotknęła :?: :?: :?: Jerzykowka, kotka doroty, AniaNSP - :?:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie maja 30, 2010 9:23 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Marzenko u mnie w porządku.Mieszkam daleko od Warty i wysoko bo na 4 piętrze!Jednak podczas odwożenia Ariego widziałyśmy Wartę.Wyglądało to strasznie.Rzeka rozlała się szeroko ,taka spokojna a tak grożna.Asia mieszka w Kiekrzu ,niestety nie wiem jak to wyglada u niej :( Nie wiem gdzie mieszka Ania :|
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie maja 30, 2010 10:33 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Mój zwierzyniec i ja także jesteśmy bezpieczni. Dziękujemy za troskę :D

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Pon maja 31, 2010 0:20 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Ari pod szafą. Standard :wink: ale kuwetkuje i opróżnia miseczki :lol: :lol: :lol: dobry znak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kourku kochany, mam nadzieję, że uwierzysz, że możesz mieć człowieka, swoje miejsce, swoje miseczki, ciepło i przyjemnie na dłużej niż dwa tygodnie. Drapię Cię za uszkiem i szepczę, abyś polubił stado i swoich Duzych a wtedy wszystko będzie dobrze i wspaniale się ułoży.. :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pon maja 31, 2010 6:52 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pon maja 31, 2010 6:58 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Najważniejsze, że kocio je i korzysta z kuwetki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W swoim spokojnym, wspaniałym DT na pewno rozkwitnie :ok: :ok: :ok:

Moje footerka i ja rownież nie jesteśmy zagrożeni powodzią, dziękujemy za troskę :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon maja 31, 2010 14:00 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Marzenia11 pisze:Ari pod szafą. Standard :wink: ale kuwetkuje i opróżnia miseczki :lol: :lol: :lol: dobry znak :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Kourku kochany, mam nadzieję, że uwierzysz, że możesz mieć człowieka, swoje miejsce, swoje miseczki, ciepło i przyjemnie na dłużej niż dwa tygodnie. Drapię Cię za uszkiem i szepczę, abyś polubił stado i swoich Duzych a wtedy wszystko będzie dobrze i wspaniale się ułoży.. :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Moje sloneczko :1luvu: :1luvu: A mówiłam że,tajniaczy :wink: .Marzenko!Ari ma własne miseczki ,zaopatrzyłam go w nie,coby jak dziad nie pojechał do DT!Dostał miseczki z prosbą aby zawsze wędrowały razem z nim :D
Słoneczko moje;masz :ok: :ok: :ok: i moje serce :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Edit:Wiem że,chodziło o własne miseczki w sensie domku stałego :roll: za to trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon maja 31, 2010 14:58 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

[quote="kotka doroty .Marzenko!Ari ma własne miseczki ,zaopatrzyłam go w nie,coby jak dziad nie pojechał do DT!Dostał miseczki z prosbą aby zawsze wędrowały razem z nim :D
quote]

Mam nadzieję, że nie będzie musiał wędrować, przynajmniej w najblizszym czasie :lol: :ok: :ok:
tak "słoneczkujesz"... a jeszcze kilka dni temu pisałaś lekko zirytowana, że wszędzie masz pelno żwirku, że utrudniony dostęp do łazienki, że kocurek Ci na głowie zostanie.... itp... :wink: :wink: :wink:

Marzenia11

Post » Pon maja 31, 2010 15:01 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

No i wklejam prosbę gorącą - o pomoc w znalezieniu transprotu dla tego kocurka, ktory w schronie czekał tyle miesięcy i w końcu ma ds a nie ma jak do niego dojechać!
Proszę,. rozeslijcie wici, w końcu musi się znaleźć transport, nawet łączony, dla ukochanego nieśmiałego Shy'a :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

viewtopic.php?f=13&t=98944&p=6028895#p6028895

Marzenia11

Post » Pon maja 31, 2010 15:21 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Marzenia11 pisze:[quote="kotka doroty .Marzenko!Ari ma własne miseczki ,zaopatrzyłam go w nie,coby jak dziad nie pojechał do DT!Dostał miseczki z prosbą aby zawsze wędrowały razem z nim :D
quote]

Mam nadzieję, że nie będzie musiał wędrować, przynajmniej w najblizszym czasie :lol: :ok: :ok:
tak "słoneczkujesz"... a jeszcze kilka dni temu pisałaś lekko zirytowana, że wszędzie masz pelno żwirku, że utrudniony dostęp do łazienki, że kocurek Ci na głowie zostanie.... itp... :wink: :wink: :wink:[/quote]

No narzekałam trochę :oops: :oops: Ten żwirek,sama wiesz :mrgreen: ale to było i bedzie takie smutne moje słoneczko.Ja mam nadzieje że,teraz to na dłużej w jednym miejscu zostanie.On musi uwierzyć że,człowiek to nie jest samo zło(chociaż czasami...).
Marzenko pewnie masz kontakt z KMagdą ,zapytaj ją czy mogłabys udostępnić mi jej adres to wysłałabym Ariemu jego mycholka :roll: Moja kota i tak się nie będzie bawiła a jemu się przyda(zresztą to on dostał od pana
mysze a nie Miałka) :roll:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Wto cze 01, 2010 0:11 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

kotka doroty pisze:Marzenko pewnie masz kontakt z KMagdą ,zapytaj ją czy mogłabys udostępnić mi jej adres to wysłałabym Ariemu jego mycholka :roll: Moja kota i tak się nie będzie bawiła a jemu się przyda(zresztą to on dostał od pana
mysze a nie Miałka) :roll:

przecież możesz napisać pw, a i z tego co pamietam to numer telefonu też masz :wink:

Marzenia11

Post » Wto cze 01, 2010 10:35 Re: ARI-zalękniony, ofiara ludzkiej pseudo-miłości..szukam domu!

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie Arim i kciuki :) Ari na razie dni spędza w "swoim" pokoju przemieszczając się pod meblami, natomiast w nocy je, kuwetkuje i szwenda się po całym domu razem z resztą kotów. Myślę, że powoli będzie coraz lepiej :) Kotko Doroty, dziękuję bardzo za propozycję przesłania myszki, ale nie rób sobie kłopotu, może trafi Ci się kolejny tymczas i będzie jak znalazł! :)
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

[poprzednia][następna]