Moje tymczasy - watek do zamknięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 19, 2010 7:30 Re: Moje tymczasy

Krysiu, jako "Anna Maria Wesołowska Rudy Ślaskiej" nie powinnaś mieć żadnych problemów :P
Chyba sama do tej kociarni się wprowadzę, skoro taka wypasiona...
My dzisiaj z RUMCAJSIEM NA TESTY JEDZIEMY POWTÓRKOWE-KCIUKAć ZA MINUSIK MOCNO I SZCZERZE... :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro maja 19, 2010 8:03 Re: Moje tymczasy

IKA 6 pisze:Wyślę Ci na pw stronę z ta karma to sobie porządnie o niej poczytasz. Ja jednak radziłabym do RC dodawać zawsze inne karmy. Czy jak byś jadła na okrągło kotlet schabowy to po jakimś czasie by Ci się nie znudził. Zawsze do podstawowej RC dołączam inną za każdym razem karmę. Smak i zapach inny i zawsze można wybrać to co im smakuje. :D
Na remont tez czekam jak diabeł na duszę. Teraz czekam na pisemko z UM ze mogę go rozpocząć, a potem będę sie starała o dotacje z UE na dofinansowanie remontu. W końcu budynek zabytkowy :mrgreen: A do kociarni mam już zamówiony drapak jak to córka określiła - wypasiony. Ale tam będzie wystarczająco miejsca dla wszystkiego.Roboty dużo, ale mam czas. Nigdzie sie nie śpieszę. :ryk: :ryk: :ryk:

no to szukaj kasy oj szukaj :ok: Obrazek
krynia08

Post » Śro maja 19, 2010 8:12 Re: Moje tymczasy

Na ten watek już dawno przestałam zaglądać. Mogłabym tylko życzyć piszącym żeby mieli takie wykształcenie jak Anna Maria Wesołowska, może wtedy byłoby mniej głupoty na forum. :oops: A co do kasy to ją mam, ale nie widzę problemu żeby jej nie uzupełnić. Od przybytku głowa nie boli, a od dobrego stanu konta człowiek robi się weselszy :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro maja 19, 2010 8:12 Re: Moje tymczasy

:ok: :ok: :ok: za dużą kaske Obrazek
krynia08

Post » Śro maja 19, 2010 8:14 Re: Moje tymczasy

A za Rumcajsa trzymam oczywiście kciuki i mam nadzieję, ze jeszcze dzisiaj go zaszczepisz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

IKA 6

Post » Śro maja 19, 2010 8:28 Re: Moje tymczasy

Ja zawsze powtarzam, jak ktoś ma za dużo kasy to chętnie może ją oddać w adopcje do mnie :D stałą :twisted:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro maja 19, 2010 8:41 Re: Moje tymczasy

Trzymam kciuki za testy :ok:
Gosiara

Post » Śro maja 19, 2010 19:46 Re: Moje tymczasy

jest minusik :D :dance: :dance2:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro maja 19, 2010 21:17 Re: Moje tymczasy

:ok: :ryk:
Gosiara

Post » Czw maja 20, 2010 6:59 Re: Moje tymczasy

BOZENAZWISNIEWA pisze:jest minusik :D :dance: :dance2:

A przeciez mówiłam, że za ładnie wygląda :ok: :ok: :ok: :ok: :spin2: :spin2:
A w domu. Wszystkie maluszki mają juz otwarte slepka. Starsze ładnie się małymi opiekują. Jak mam wychodzi odpocząć, to w domku zawsze zostaje przynajmniej jedno jej starsze dziecko. Dzisiaj jestem umówiona z vetka po sinergal. Jest bardzo potrzebny powodzianom. Jutro go zaraz wyślę. :mrgreen:

IKA 6

Post » Czw maja 20, 2010 7:10 Re: Moje tymczasy

a co tam u Rozalki ciocia pyta :D :D :D

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Czw maja 20, 2010 7:15 Re: Moje tymczasy

Rozalka je, śpi i opiekuje sie maluszkami. To bardzo samodzielna kotka. Zdjęcia będę robiła dopiero w sobotę, bo teraz mam troszkę zajęć. Widziałam, że jesteś w Krakowie. Jak tam po powodzi? Czytałam watek o Waszym schronie i bardzo podobała mi się cała akcja :ok: :ok:

IKA 6

Post » Czw maja 20, 2010 7:19 Re: Moje tymczasy

IKA 6 pisze:Rozalka je, śpi i opiekuje sie maluszkami. To bardzo samodzielna kotka. Zdjęcia będę robiła dopiero w sobotę, bo teraz mam troszkę zajęć. Widziałam, że jesteś w Krakowie. Jak tam po powodzi? Czytałam watek o Waszym schronie i bardzo podobała mi się cała akcja :ok: :ok:

Kraków to takie dziwne miasto - nie do zniszczenia, podobno, bo stanowiące jeden z siedmiu nerwów ziemi. Faktycznie ludzie tu jacyś nienajgorsi w nim...Najciekawsze jest to, że najstarsza część miasta (tam mieszkam) plus Kazimierz, mimo że położone bardzo blisko Wisły - nie były objęte planem zalewania :D :D Jednak paręset lat temu ludzie byli mądrzejsi..... :ryk: Poza tym - jest już ok. Teraz bardzo biedny jest Sandomierz i okolice, no i znowu Opole....
Rozalce Stefcia buzię całuje. Halinka jest nie do zniesienia z tym lataniem po domu - chudzielec jeden! :evil:

CatherineTheGreat

Post » Czw maja 20, 2010 7:23 Re: Moje tymczasy

A ja dziś witam puzniej,zwierzaki pierwszy raz od miesięcy dały mi pospać do 7,07 :ok:
Gosiara

Post » Czw maja 20, 2010 7:25 Re: Moje tymczasy

toż to południe prawie :lol: :lol:

CatherineTheGreat

[poprzednia][następna]