Chyba sama do tej kociarni się wprowadzę, skoro taka wypasiona...
My dzisiaj z RUMCAJSIEM NA TESTY JEDZIEMY POWTÓRKOWE-KCIUKAć ZA MINUSIK MOCNO I SZCZERZE...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Wyślę Ci na pw stronę z ta karma to sobie porządnie o niej poczytasz. Ja jednak radziłabym do RC dodawać zawsze inne karmy. Czy jak byś jadła na okrągło kotlet schabowy to po jakimś czasie by Ci się nie znudził. Zawsze do podstawowej RC dołączam inną za każdym razem karmę. Smak i zapach inny i zawsze można wybrać to co im smakuje.![]()
Na remont tez czekam jak diabeł na duszę. Teraz czekam na pisemko z UM ze mogę go rozpocząć, a potem będę sie starała o dotacje z UE na dofinansowanie remontu. W końcu budynek zabytkowyA do kociarni mam już zamówiony drapak jak to córka określiła - wypasiony. Ale tam będzie wystarczająco miejsca dla wszystkiego.Roboty dużo, ale mam czas. Nigdzie sie nie śpieszę.
![]()
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:jest minusik![]()
![]()
IKA 6 pisze:Rozalka je, śpi i opiekuje sie maluszkami. To bardzo samodzielna kotka. Zdjęcia będę robiła dopiero w sobotę, bo teraz mam troszkę zajęć. Widziałam, że jesteś w Krakowie. Jak tam po powodzi? Czytałam watek o Waszym schronie i bardzo podobała mi się cała akcja![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 370 gości