Ruda kotka bez oczka w typie Norwega- ma wspanialy DOM!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 30, 2010 22:40 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Ta kotka bardzo szybko znajdzie dom. Ale trzeba ją zabrać, wysterylizować, odrobaczyć i zaszczepić.
Miałam na tymczasie zwykłą, dachową, rudą, dorosłą koteczkę ze schroniska. Telefon mi się urywał gdy ją ogłosiłam.
Koteczka była problemowa, bo chciała koniecznie rządzić. Początkowo myślałam, że uda się ją wprowadzićw stado, ale jak zobaczyłam jak jest, to ją izolowałam.
Rude koty, nawet te krótkowłose cieszą się dużym zainteresowaniem. Ruda poszła na jedynaczkę i świetnie czuje się w tej roli :) Ma swoją Pańcię, też rudą i jest pępkiem świata :)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt kwi 30, 2010 22:46 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Zjawiskowa piękność.. :mrgreen: oby szybko znalazła dom!!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt kwi 30, 2010 22:50 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Miss dziekuje ogromnie za podpięcie banerka i ciepłe słowo :)

genowefa pisze:Ta kotka bardzo szybko znajdzie dom. Ale trzeba ją zabrać, wysterylizować, odrobaczyć i zaszczepić.
Miałam na tymczasie zwykłą, dachową, rudą, dorosłą koteczkę ze schroniska. Telefon mi się urywał gdy ją ogłosiłam.
Koteczka była problemowa, bo chciała koniecznie rządzić. Początkowo myślałam, że uda się ją wprowadzićw stado, ale jak zobaczyłam jak jest, to ją izolowałam.
Rude koty, nawet te krótkowłose cieszą się dużym zainteresowaniem. Ruda poszła na jedynaczkę i świetnie czuje się w tej roli :) Ma swoją Pańcię, też rudą i jest pępkiem świata :)

W pełni się z Tobą zgadzam!! :)
Ja nie mam zupełnie teraz jak jej wziąć. Dlatego jak nie zjadzie sie odpowiedzialny dom to z ogromna chęcia przekażemy ją Pieczarce w czerwcu:)
Sprawdzony forumowy DT , z mozliwoscia "ujarzmienia" pieknosci w domowym zaciszu to klucz do sukcesu :ok:

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pt kwi 30, 2010 22:58 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Ja tak tylko dodam ze swojego skromnego doświadczenia ....
Kiedyś, mieszkając w Anglii adoptowałam 10 letnią tri. Na początku była mega dzikiem, ale opuśćmy sobie proces oswajania... Była też morderczynią kotów z sąsiedztwa. Przez 4 dni musiała mieszkać z kotem mojej siostry - ja skończyłam w szpitalu próbując rodzielić awanturników. Obecnie Amber mieszka z moim ex :oops: wraz z 3 letnią kicią. Jest troszkę na dystans z Lusią, ale względem swoich obecnych Dużych jest mega, mega miziakiem. Do tego stopnia, że moja walka o nią skończyła się fiaskiem :) Nie chcieli jej mi oddać :evil:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pt kwi 30, 2010 23:07 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Też wychodze z założenia, że kociaste mniej lub bardziej ale wkoncu sie "dotrą" ;)
Ale tutaj musze szczerze uprzedzić, że odkąd Ruda jest na posesji odtąd pierze wszystkie futra w okolicy a i nawet psy dotychczas cięte na koty czuja przed nia respekt :lol:

W innym miejscu, czasie i momencie zyciowym napewno bym spróbowała z tym cudem. Teraz nie mam zupełnie jak:(

Angel_

Post » Sob maja 01, 2010 0:58 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Angel_ pisze:Domyslam sie, ze pieczarka tez z Krakowa? Kawałek jest:(

Też z Krakowa :mrgreen: I już nawet samam znalazłą watek. :mrgreen:

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Sob maja 01, 2010 10:00 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Tosza pisze:
Angel_ pisze:Domyslam sie, ze pieczarka tez z Krakowa? Kawałek jest:(

Też z Krakowa :mrgreen: I już nawet samam znalazłą watek. :mrgreen:

Jak mam chwilę czasu to nadrabiam zaległości. Tak samo uważam jak powyżej, że rude koty maja wzięcie.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Sob maja 01, 2010 16:26 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Pieczarka pisze:rude koty maja wzięcie.

I nie tylko koty :wink:
Jasmina

Post » Nie maja 02, 2010 0:30 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Ło jeżu, jedna z najcudowniejszych kocich istotek jakie w życiu widziałam :1luvu:

Szkoda że Ryś to taki panicz-egocentryk (w najlepszym tego słowa znaczeniu :wink: ), bo zmiękło mi serducho i gotowa byłabym prosić o danie nam szansy na wzięcie tej piękności :mrgreen: Ale na pewno domek znajdzie się z prędkością odrzutowca. Trzymam kciuki :ok:
I pozdrawiamy :D

anitamta

Od: Wto paź 13, 2009 18:26

Post » Nie maja 02, 2010 7:46 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Anitko Tobie kota oddalabym bez mrugniecia okiem :D
Sorry ze nie mialam czasu napisac ostatnio nic :(
Goraco pozdrawiamy i sciskamy Rysiola!! :1luvu:

Angel_

Post » Pon maja 03, 2010 22:40 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Za Ruda Pieknosc.
Za domekObrazek
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Wto maja 04, 2010 7:59 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

No i nikt nie chce ślicznotki?? Czyżby czekała na swój życiowy zwrot do czerwca i wizyty Pieczarki na pomorzu?? :)
Może ktoś ma jak dać jej TDT do tego czasu??

Angel_

Post » Wto maja 04, 2010 11:59 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Angel_ pisze:No i nikt nie chce ślicznotki?? Czyżby czekała na swój życiowy zwrot do czerwca i wizyty Pieczarki na pomorzu?? :)
Może ktoś ma jak dać jej TDT do tego czasu??

:kotek:

Angel_

Post » Wto maja 04, 2010 15:31 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

Ślicznooooooota! Serce moje już skradła. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek :ok:
Z moją kotką, w naszym małym mieszkanku, to futro tylko w powietrzu by fruwało...

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto maja 04, 2010 16:03 Re: NORWESKI LEŚNY (?!) RUDA KOTKA BEZ OCZKA w typie - DS!!!

maueczarne pisze:Ślicznooooooota! Serce moje już skradła. Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek :ok:
Z moją kotką, w naszym małym mieszkanku, to futro tylko w powietrzu by fruwało...

Wpadlam i przeczytałam cały wątek Twojej kotki- CUDO to mało powiedziane :1luvu:
Mam nadzieje, ze mała trafi albo na DT które będzie umiało sobie znią poradzić i może złagodnieje do kotów, albo do DS który ich miec nie bedzie. Dziewucha zasługuje na dom jak nic! :1luvu:

Angel_

[poprzednia][następna]