Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:
Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim, którzy zdecydowali się przekazać procent na JoKota.Może dzięki temu lecznica nie poszczuje nas komornikiem.
alix76 pisze:Odciskamy się ... i przy okazji, czy widzieliście ofertę jeszcze na poprzednim wątku?bkcustoms pisze:mam do oddania szafki przystosowane do trzymania kotków, szafki są zamykane na kluczyk więc nie ma obaw, że kot sobie sam otworzy, bez problemu wchodzą małe kuwety do środka, szafki w środku sa piętrowe, drzwi przesuwne
oferta ważna do wtorku wieczora (później idą na spalenie)
szafki można odebrać w Piasecznie k/Warszawy od dziś godz. 15.30do wtorku do 19.00
ponieważ nie mam obecnie czasu na czytanie forum to podaję kontakt tel. do mnie
Robert - 0601-087-565 lub (22) 757-40-72
bkcustoms pisze:p.s. piszcie troszkę mniej postów
iwona66 pisze:ale palety i stemple mogę zorganizować tylko transport
Aleba pisze:bkcustoms pisze:p.s. piszcie troszkę mniej postów
To się raczej nie uda
ASK@ pisze:a co to ta Kafka i gdzie jest?
jam nie światowa
ASK@ pisze:mówiam,zem nie światowa
bkcustoms pisze:iwona66 pisze:ale palety i stemple mogę zorganizować tylko transport
palety akurat do niczego się nie przydadzą, a czy któraś z osób która się wybiera posiada hak holowniczy? jeśli tak to mozna wziąść przyczepę i przewieść te stemple, ja niestety w aucie zony posiadam hak ale wahacz a aucie jest złamany i nie dam rady podpiąć w tej chwili żadnej przyczepy (potrzebna jeszcze osoba, która się złamie tą przyczepą w tą "szeroką bramę"![]()
jakiej długości możesz załatwić stemple?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą i 274 gości