BACARDI- mega miziak ma DS !!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 30, 2010 18:59 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Przykre niuńka. Zbyt zwykła jesteś :(

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Śro mar 31, 2010 0:15 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

Angel_ pisze:Coś nie ma odzewu w sprawie ogłaszania.. Dziś nie zdąrzyłam, więc jutro / pojutrze zrobie allegro i poszukam tych portali do ogłoszeń ( choć miałam nadzieje na jakąs wskazówkę gdzie na miau sie ogłasza kotki z powodzeniem..)
Ale mam nadzieje, ze cos znajde :)

Oby miziaczka śliczna komus sie spodobała :oops:

jest CUDNA, i KOCHANA, więc na pewno prędzej czy później ktoś się w niej zakocha :D

sporo chętnych jest z gumtree.pl i cafeanimal.pl - warto spróbować i tam ogłosić :)

kciuki za domek :ok: :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro mar 31, 2010 6:59 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Śliczna jest :)
Za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

joanna521

Od: Wto wrz 22, 2009 11:00

Post » Śro mar 31, 2010 7:36 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

BACARDI została zabrana z garaży kótre mają zostać zniszczone w zaawansowanej ciąży..

uśmiałam się z garaży w zaawansowanej ciąży :-)

A tak na poważnie to kotka jest czarująca. U mnie w domu zabrany z podwórka Bazyl też jest największym miziakiem - tylko na kolanka. baranki, rano nie da się chodzić tak się ociera o nogi. Dlatego Bacardi mnie zauroczyła.
Domku adoptuj Bacardi! Będziesz mieć w domu brykającą futrzaną kwintesencję miłości - zobaczysz jakie to szczęście.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro mar 31, 2010 17:04 Re: Odurzająca niczym drink- BACARDI mega MIZIAK szuka domu!!

XAgaX pisze:
Angel_ pisze:Coś nie ma odzewu w sprawie ogłaszania.. Dziś nie zdąrzyłam, więc jutro / pojutrze zrobie allegro i poszukam tych portali do ogłoszeń ( choć miałam nadzieje na jakąs wskazówkę gdzie na miau sie ogłasza kotki z powodzeniem..)
Ale mam nadzieje, ze cos znajde :)

Oby miziaczka śliczna komus sie spodobała :oops:

jest CUDNA, i KOCHANA, więc na pewno prędzej czy później ktoś się w niej zakocha :D

sporo chętnych jest z gumtree.pl i cafeanimal.pl - warto spróbować i tam ogłosić :)

kciuki za domek :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzieki za kolejne linki !! :D
Dzieki za kciuki.. :)

joanna521 pisze:Śliczna jest :)
Za domek :ok: :ok: :ok:

Dziekujemy za kciuki tez sa potrzebne !! :ok:

ewung pisze:
BACARDI została zabrana z garaży kótre mają zostać zniszczone w zaawansowanej ciąży..

uśmiałam się z garaży w zaawansowanej ciąży :-)

A tak na poważnie to kotka jest czarująca. U mnie w domu zabrany z podwórka Bazyl też jest największym miziakiem - tylko na kolanka. baranki, rano nie da się chodzić tak się ociera o nogi. Dlatego Bacardi mnie zauroczyła.
Domku adoptuj Bacardi! Będziesz mieć w domu brykającą futrzaną kwintesencję miłości - zobaczysz jakie to szczęście.

Ah wiem :oops: :oops:
Ja półprzytomna musiałam byc zeby takie cos napisac :oops:
Wczoraj mi maz zwrocil uwage i zdarzylam zmienic w plakaciku tylko :?

Obrazek

Baki byłaby idealnym miziakiem dla starszej osoby :)
Uwielbia byc głaskana, mozna ja glaskac i głaskac poki rece nie odpadna :lol: Nie lubi natomiast nadmiernego tarmoszenia ;)
Ociera sie jak dziczek o nogi i domaga uwagi, usiadzie sie na lozko odrazu wskakuje i ociera sie, ociera, ociera i jeszcze raz ociera :lol:
Jest spokojna pozatym, nie gania, nie szaleje, wiekszosc czasu sie "byczy" ;)
Koty ustawia, ale nie darzy do bójki pokazuje tylko syczeniem , ze nie zyczy sobie atencji z ich strony :lol:

Fajna jest...

Angel_

Post » Śro mar 31, 2010 20:53 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Sama słodycz z Baki. :1luvu: Może po świętach coś się ruszy i znajdzie się DS dla koteczki :ok:

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Śro mar 31, 2010 21:50 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Musi się znaleźć - dla takiej kochanej koteczki domek znajdzie się dobry i kochający :ok: :ok: :ok:

ewung

Post » Pt kwi 02, 2010 12:12 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Mam nadzieje,ze po świetach ktos ja pokocha..

Tak wyglądała dziś moja pobudka..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

FILMIK!!! :!:

Angel_

Post » Pt kwi 02, 2010 14:36 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Zapraszam przy okazji na nietypową aukcję cegiełkową..

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=977918752

Angel_

Post » Pt kwi 02, 2010 16:01 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Kochana Bacardi - piękna i słodka. Filmik uroczy - tylko się zakochać w koteczce!

ewung

Post » Pt kwi 02, 2010 16:16 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Baki jest zaledwie kilka dni a robi juz duze postepy !!
Nie dosc, ze jak widac na filmiku - mruczy, mizia sie, pokazuje brzuszek do drapania, mizia sie przy kazdej okazji, goni za nogami, zeby sie otrzec :lol: To dzisiaj zauwazylam ocieplenie stosunkow z innymi kotami! :!:
Tzn Kesha jest zawsze sycząco nastawiona do nowego kota, ale moje dwa neutralne. I jak Jędrek usiadł na łózku, delikatnie przysunelam go do Baki ktora lezala a ona.. zamiast sykniecia i pacnięcia jak to było dotychcas, przysunela sie i .. liznela go :ryk:
Świetny kot z mega potencjałem :D

Angel_

Post » Pt kwi 02, 2010 22:03 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Przed chwilą.. ( dłuższą chwilą bo musiałam otrząsnąć się z szoku 8O ) Bacardi na moje poklepanie reka wskoczyła na łóżko, gdzie leżała Tosia z Jędrkiem.. I zamiast syczenia i pacania łapą podeszła i....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tonia była bardziej zdezorientowana i syczała ( no tabene syczła sobie jak Baki leżała jużtak jak powyżej czyli wprost jej w pyszczek :lol: ) ale po moim uspokojeniu i pogłaskaniu odpuściła odrazu. W Tosi i Jędrku nie ma akurat zupełnie agresji, jedynie "odpowiadaja" na to jak je wczesniej dany kot potraktował ;)

Nie no szok..

Angel_

Post » Sob kwi 03, 2010 0:04 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Angel_ ma 3 koty , Angel_ ma 3 koty.... :ryk: ładnie Baki komponuje się z rezydentami i jaka zakochana i słodziutka i miziasta i przesłodka .....noooooo taka :1luvu: prawie jak rezydentka :oops: :P

solaris

Od: Nie lis 21, 2004 23:07

Post » Sob kwi 03, 2010 6:49 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

Ale widok - słodkie koteczki :1luvu:

ewung

Post » Sob kwi 03, 2010 9:00 Re: BACARDI- żyje by zniewalać swoim charakterem:) MEGA MIZIAK!!

solaris pisze:Angel_ ma 3 koty , Angel_ ma 3 koty.... :ryk: ładnie Baki komponuje się z rezydentami i jaka zakochana i słodziutka i miziasta i przesłodka .....noooooo taka :1luvu: prawie jak rezydentka :oops: :P

Jasne jasne !! :P
Gdyby Angel zostawiała to wszystko co by brała na dt miała by już 9 kotów i królika , no nie mówiąc o psach :ryk:
Musi być równowaga w naturze, a ja wole pomóc kolejnym bidom na dt biorac :)
A przy takim systemie groziła by eksmisja raz, pani łacznie z kotami na kitekacie i zakaz wiecej tymczasowania :ryk:

Baki przespala z nami noc jak piesek :D Najpierw miedzy nami wyciagnieta na pleckach , potem u meza w nogach ( jak nasz psiak :D ).
Maja farta , ze piesek u "babci" do świat :lol:

Angel_

[poprzednia][następna]