Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angel_ pisze:Coś nie ma odzewu w sprawie ogłaszania.. Dziś nie zdąrzyłam, więc jutro / pojutrze zrobie allegro i poszukam tych portali do ogłoszeń ( choć miałam nadzieje na jakąs wskazówkę gdzie na miau sie ogłasza kotki z powodzeniem..)
Ale mam nadzieje, ze cos znajde
Oby miziaczka śliczna komus sie spodobała
BACARDI została zabrana z garaży kótre mają zostać zniszczone w zaawansowanej ciąży..
XAgaX pisze:Angel_ pisze:Coś nie ma odzewu w sprawie ogłaszania.. Dziś nie zdąrzyłam, więc jutro / pojutrze zrobie allegro i poszukam tych portali do ogłoszeń ( choć miałam nadzieje na jakąs wskazówkę gdzie na miau sie ogłasza kotki z powodzeniem..)
Ale mam nadzieje, ze cos znajde
Oby miziaczka śliczna komus sie spodobała
jest CUDNA, i KOCHANA, więc na pewno prędzej czy później ktoś się w niej zakocha![]()
sporo chętnych jest z gumtree.pl i cafeanimal.pl - warto spróbować i tam ogłosić![]()
kciuki za domek![]()
![]()
![]()
joanna521 pisze:Śliczna jest![]()
Za domek![]()
![]()
ewung pisze:BACARDI została zabrana z garaży kótre mają zostać zniszczone w zaawansowanej ciąży..
uśmiałam się z garaży w zaawansowanej ciąży
A tak na poważnie to kotka jest czarująca. U mnie w domu zabrany z podwórka Bazyl też jest największym miziakiem - tylko na kolanka. baranki, rano nie da się chodzić tak się ociera o nogi. Dlatego Bacardi mnie zauroczyła.
Domku adoptuj Bacardi! Będziesz mieć w domu brykającą futrzaną kwintesencję miłości - zobaczysz jakie to szczęście.
solaris pisze:Angel_ ma 3 koty , Angel_ ma 3 koty....ładnie Baki komponuje się z rezydentami i jaka zakochana i słodziutka i miziasta i przesłodka .....noooooo taka
prawie jak rezydentka
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 106 gości